Cautam gradinari super-eroi!

0

In jurul nostru exista zeci, sute sau chiar mii de oameni care ajuta binele sa prinda radacini. Daca vreti un fel de gradinari, cu degetele si talpile bine infipte in comunitatile in care lucreaza. Uneori sunt colegi, alteori parteneri, iar uneori sunt doar oameni de care am auzit. Dar fac lucruri care ne umplu de admiratie. Si de putina uimire: Cand or avea timp sa faca voluntariat? Cum au explicat consiliului director ca e important sa sponsorizeze proiectul asta? Cum or fi convins atatia oameni sa doneze? Fie ca sunt voluntari, fundraiseri sau CSR-isti, o multime de oameni din jurul nostru sunt modele de implicare sociala care ne inspira pe toti sa facem mai mult pentru cei din jur. Gala Oameni pentru Oameni, o campanie a Asociatiei pentru Relatii Comunitare  si AmCham Romania, desfasurata anul acesta cu sustinerea Raiffeisen Bank, vrea sa ii cunoasca si sa le recunoasca public meritele. Te invitam sa ii nominalizezi pe cei care te-au inspirat in ultimul an prin ceea ce au facut pentru comunitatea in care traiesc.

Aici poti gasi toate detaliile legate de procesul de nominalizare: http://bit.ly/1j73Ftn

Te invitam in acest demers de a le multumi si de a le arata increderea si aprecierea ta angajatilor, colegilor sau partenerilor de afaceri recomandand nominalizarea lor la una dintre urmatoarele categorii: 

 1. Cea mai buna campanie de fundraising a unei organizatii mici (buget anual < 1.000.000 Euro)
 2. Cea mai buna campanie de fundraising a unei organizatii mari (buget anual > 1.000.000 Euro)
 3. Cel mai bun fundraiser profesionist
 4. Cel mai bun fundraiser voluntar
 5. Cel mai implicat angajat al unei firme
 6. Directorul executiv care sustine fundraisingul
 7. Generozitatea care schimba vieti
 8. Liderul care schimba lumea
 9. Cel mai bun material de presa despre filantropie
 10. Cel mai bun program de CSR al unei companii mari
 11. Cel mai bun proiect (intern) de CSR al unei companii mari
 12. Cel mai bun proiect de sponsorizare al unei companii mari
 13. Cel mai bun proiect (intern) de CSR al unei firme (IMM)
 14. Cel mai bun proiect de sponsorizare al unei firme (IMM)

Un juriu format din directori si presedinti de companii, consultanti, jurnalisti, filantropi, publicitari si lideri ai societatii civile va evalua propunerile trimise pana la 23 octombrie si va alege castigatorii care vor fi premiati la Gala Oameni pentru Oameni din 18 noiembrie 2015.

Gala Oameni pentru Oameni are o traditie de 12 ani, timp in care a premiat aproape peste 150 de oameni de bine care au schimbat Romania si si-au asumat pionieratul filantropiei. Numai la editia din 2014 au fost inscrise peste 140 de proiecte, actiuni de filantropie si voluntariat care au insumat o investitie comunitara de 14 milioane de euro.

Initiativa face parte din proiectul „Punti pentru resurse – resurse pentru comunitati” finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati: www.eeagrants.org.