Daca esti ONG inovativ poti obtine un loc gratuit in zona expozitionala a uneia dintre cele mai mari conferinte din Romania

0

Asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, HR Club, anunta deschiderea competitiei dedicata ONG-urilor inovatoare care isi doresc sa-si prezinte serviciile, produsele sau ideile in cadrul zonei expozitionale a Conferintei Nationale HR Club, un loc unde se aduna an de an aproximativ 500 de specialisti in resurse umane, manageri, antreprenori, reprezentand cele mai importante companii din Romania.

Anul acesta, la HR Innovation Conference, care va avea loc pe 3 noiembrie, HR Club sarbatoreste inovatia, creativitatea si puterea de a ne reinventa. Organizatorii isi doresc ca unul din cele 22 de standuri amplasate in foyerul salii Atlas a Hotelului Radisson Blu, sa fie ocupat gratuit de un ONG care a adus schimbari majore in comunitati prin proiecte inovatoare. (mai multe detalii aici)

Cum procedezi pentru inscrierea in competitie? Pana pe 15 septembrie trimiti un email la adresa [email protected] care sa contina o scurta descriere a organizatiei si a proiectului inovativ pe care vrei sa il faci cunoscut in cadrul HR Innovation Conference.

Intre 16 septembrie – 7 octombrie tu tii pumnii stransi, iar participantii inscrisi deja la conferinta voteaza proiectul despre care vor sa afle mai multe detalii pe 3 noiembrie, la HR Innovation Expo. Daca esti marele castigator, intre 8 octombrie – 2 noiembrie iti pregatesti materialele pentru stand, iar pe 3 noiembrie ne intalnim cu tine la Radisson Blu, la HR Innovation Expo. Descarca PDF-ul care contine toate detaliile despre competitie aici

Cei doi reprezentanti ai ONG-ului castigator vor putea sa se intalneasca cu toti cei aproximativ 500 de participanti si vor putea asista la prezentarile keynote speakerilor Charles Handy si Hal Gregersen si a celorlalti invitati, pentru a pleca motivati sa continue pe drumul inovatiei pe care au pornit. De asemenea, toti cei inscrisi in competitie se vor bucura de promovare online pe website-ul asociatiei si pe canalele social media ale HR Club si in comunicarea prin e-mail cu participantii la conferinta.