Este vorba DOAR despre evenimente!

0

nowonder-9074995

Nu conteaza daca planuiesti evenimente mici, in timpul carora trebuie sa te ocupi cateva ore de invitatii tai, sau daca esti implicat in organizarea unor intalniri cu mii de persoane care au nevoie de informatii, divertisment, mancare, spatiu si .. toalete suficiente – in calitatea ta de organizator de evenimente vei dori tot timpul sa multumesti cat mai multi participanti cu putinta.

Rar vei izbuti si iti vei aminti, mai degraba, de  cei cativa nemultumiti decat de marea masa a celor multumiti, dar va exista intotdeauna o ,,data viitoare”, cand vei planifica totul mai bine, mai intelept, mai eficient si mult mai creativ.

Evenimentele organizate de si pentru ONG-uri sunt poate dintre cele mai provocatoare pentru tine, organizatorul de evenimente. S-ar putea sa iti doresti sa bifezi cat mai multe de pe o lista foarte lunga care ar include cu siguranta:

 • o serie de activitati pe care vrei sa le promovezi;
 • cateva proiecte despre care vrei sa se afle;
 • prezentarea unor oferte pentru anumite grupuri tinta;
 • strangerea de fonduri;
 • colectarea de feedback.

Conceptul, designul, vorbitorii, trainerii, atelierele de lucru, locul de intalnire, luminile, microfoanele, conexiunea la internet si multe astfel de elemente, mai mult sau mai putin consistente in economia evenimentului, pot contribui la transformarea zilei intr-un succes sau intr-un esec. O retea extinsa de persoane cu care ai mai lucrat si la care sa poti apela te poate sustine sa asiguri o experienta memorabila invitatilor la eveniment!

Despre acestea si despre alte trucuri poti afla participand la urmatoarea sesiune organizata de Bridging the Gap.

“Este vorba DOAR despre evenimente!” este un training directionat catre reprezentantii unor ONG-uri care comunica prin evenimente cu grupurile lor tinta dar si celor care doresc sa afle mai multe despre modul in care se planifica si se administreaza un eveniment.

Pe durata zilei vei vedea:

 • ce face un planificator de evenimente;
 • cum sa utilizezi Event Management Book of Knowledge – EMBOK;
 • cum sa creezi si sa pastrezi relatia cu “retelele”;
 • cum sa lucrezi cu media in cadrul evenimentelor tale;
 • cum sa echilibrezi ceea ce iti doresti cu ceea ce poti obtine intr-un eveniment;
 • cum sa gestionezi si sa monitorizezi etapele ulterioare evenimentului propriu-zis.

La ce sa te astepti?

1.      Sa pleci de la sesiune cu cateva instrumente care te vor ajuta sa planifici si sa administrezi mai bine viitoarele evenimente.

2.      Sa inveti practicand.

3.      Sa inveti prin joc.

4.      Sa primesti sfaturi si vei invata trucuri care te vor ajuta pe parcursul viitoarelor evenimente pe care le vei organiza.

5.      La o atmosfera relaxata si la eventualitatea de a-ti face relatii si de a te simti bine pe parcursul intregii zile.

Activitati

4 sesiuni intense si creative, cu jocuri de rol si cu implicarea in luarea unor decizii asumate. Vei face alegeri, vei gandi rapid si te vei bucura de asta.

S-ar putea ca pe parcursul zilei sa ai nevoie de sprijinul prietenilor, colegilor, vecinilor si rudelor, asa ca spune-le unde esti si spune-le sa fie pe faza!

Este gratuit trainingul? 

Nu exista taxa de participare pentru training. Oferim participantilor oportunitatea de a face o donatie catre Asociatia „Bridging the Gap”, prin metoda PAYBAY (pay as your budget allows you). Participantii nu sunt obligati sa doneze dar, daca isi doresc, vor avea la dispozitie o cutie de colectare care va fi expusa pe toata durata zilei. Donatiile vor merge direct catre Asociatia „Bridging the Gap” pentru a sprijini proiectele pe care le desfasoara.

Joi, 24 martie, 2016 10:00 – 16:00

Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, Bucuresti.

Asteptam aplicatiile voastre voastre pana vineri, 18 martie, ora 17:00, iar cei 15 candidati selectati vor fi anuntati pe parcursul zilei de luni, 21 martie prin email.

Aici este pagina unde poti aplica.

Trainer

ileana-3985580

Ileana Racoviceanu lucreaza pentru Agentia Nationala ERASMUS+, in cadrul Departamentului de Comunicare. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea unei game variate de evenimente mari si mici, interne si internationale, nationale, locale, regionale si europene, Ileana este o profesionista creativa, care iubeste sentimentul de a aduce oamenii impreuna, in contexte de invatare pline de sens.

,,Evenimentele mele preferate raman cele legate de acordarea Premiilor European Language Label, cele doua editii ale Laboratorului de Educatie Nonformala, cele doua evenimente CONNECTOR…,  cateva conferinte si ateliere de lucru speciale, ca sa ma refer doar la cateva!

Cursul de Event management la care am luat parte in 2013, in Marea Britanie, m-a pus in pozitia de a privi lucrurile dintr-o perspectiva multiculturala. Mi-am dat seama ca cel mai fascinant lucru in legatura cu evenimentele este legat de modul in care creste energia pe parcursul lor, fapt care contribuie la realizarea unor conexiuni intense intre oameni. Facand parte din acest domeniu, vad cum se construiesc sinergiile, cum ideile si planurile incep sa se amestece si sa se schimbe la inceput, pentru ca apoi sa se transforme in proiecte reale sau in ceva ce nu fusese prevazut – si asta rasplateste tot efortul!”