Gala Premiilor Participarii Publice cauta premianti in randul tinerilor!

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-8941373

eventubebig-2696636

Data: 24-08-2010

Programul Tineret in actiune invita organizatiile de tineret, care au reusit cu succes sa influenteze decizii publice sau organizatii care au adus interesele tinerilor pe agenda publica, in competitia pentru premiul “Tineri in actiune” din cadrul Galei Premiilor Participarii Publice.

Evenimentul, organizat de Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) – prin Programul Tineret in Actiune – va avea loc in data de 23 septembrie la Bursa de Marfuri Bucuresti – The Ark.

Pentru a intra in competitie, organizatiile trebuie sa isi inscrie povestea de succes in Depozitele CeRe astfel:

Pasul 1: Sa acceseze www.ce-re.ro

Pasul 2: Sa descarce si sa completeze formularul de inscriere

Pasul 3: Sa trimita formularul la [email protected] , prin fax, la numarul 031 1050 755 sau prin posta la adresa Str. Petru Maior nr 9, sector 1, Bucuresti, dar nu mai tarziu de 31 august 2010.

Mai multe detalii despre prima editie a Galei Premiilor Participarii Publice si despre proiectele premiante, puteti gasi accesand linkul www.ce-re.ro/premii.

Seminarii GRATUITE: “Implica-te in viata comunitatii! Infiinteaza si dezvolta o organizatie de tineret in judetul Olt!” Prevederea 2%: O retrospectiva a celor 8 ani de la adoptare Ziua Portilor Deschise la Util Deco Coalitia pentru bune practici ONG COD 11: Slatina saluta Anul European al Voluntariatului “Sansa pentru rolul vietii” pentru copiii din centrul de zi Licurici Activi, spre bunastare IDEALIS – Dezvoltarea intreprinderilor sociale in Microregiunea Horezu Educatie urbana pe intelesul tinerilor Interventiile urbane, de la teorie la practica!

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-9610239