Inca 4 zile pentru a face nominalizari!

0

Premiul Black Sea NGO pentru promovarea cooperarii in regiunea Marii Negre, Editia a III-a

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania va acorda si anul acesta, in cadrul celei de-a cincea editii a Forumului ONG de la Marea Neagra, premiul Black Sea pentru promovarea cooperarii regionale. Acesta are drept scop cresterea profilului cooperarii regionale a societatii civile si a Sinergiei Marii Negre, promovarea de bune practici si cresterea vizibilitatii actiunilor in randul publicului larg.

Castigatorul va fi recompensat cu un premiu in valoare de 5000 euro, drept sprijin pentru initiativele sale regionale. Ceremonia de decernare va avea loc in cadrul celei de-a cincea editii a Forumului ONG de la Marea Neagra, ce va avea loc la Bucuresti – Romania, in perioada 24-25 octombrie 2012.

Cui se adreseaza?

Organizatiilor inregistrate in zona Marii Negre (Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Romania, Rusia, Turcia, Ucraina).

Cine poate nominaliza?

Reprezentanti ai ONG-urilor, mediului academic, mass media, autoritati locale si centrale, organizatii internationale, donatori, atc, activi in regiunea Marii Negre.

Termenul limita pentru primirea nominalizarilor este 5 octombrie 2012. Formularul completat va fi trimis la [email protected], persoana de contact: Adriana Zaharia, Coordonator Comunicare FOND.

Mai multe informatii despre premiu si despre editiile anterioare sunt disponibile pe site-ul Forumului.

Forumul ONG de la Marea Neagra este organizat de Federatia ONG pentru Dezvoltare din România – FOND, cu sprijinul Ministerului român al Afacerilor Externe si al Reprezentantei Comisiei Europene in România. Lansat in anul 2008, Forumul isi propune sa contribuie la consolidarea capacitatii organizatiilor neguvernamentale pentru a influenta politicile regionale si nationale si cresterea numarului si calitatii proiectelor si parteneriatelor regionale.