Internship in Statele Unite ale Americii – apel la candidatura pentru 2017

0

Great Lakes Consortium for International Training and Development in colaborare cu CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publica selecteaza stagiari romani pentru programul de schimb “Sustaining Civic Participation in Minority Communities, 2017”.

Scopul programului este de a oferi participantilor o oportunitate de dezvoltare profesionala si de invatare de noi metode de implicare a cetatenilor in procese decizionale care afecteaza grupurile minoritare/ dezavantajate.

Pe parcursul programului, persoanele selectate vor petrece 6 saptamani in Statele Unite ale Americii, lucrand in cadrul unor organizatii comunitare, vor participa la ateliere de lucru si vizite de studiu.

Candidatii la acest program trebuie sa provina din organizatii sau grupuri civice/comunitare cu experienta in advocacy, organizare comunitara, educatie civica sau care lucreaza direct cu grupuri minoritare/dezavantajate. Acestia trebuie sa stapaneasca foarte bine limba engleza, sa aiba varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani si sa fie disponibili pentru a se implica, inainte si dupa terminarea internship-ului, in activitati de organizare comunitara.

Persoanele care vor aplica la acest internship si respecta criteriile de eligibilitate vor fi invitate la workshop-ul de organizare comunitara din data de 10 decembrie 2016 (in Bucuresti). Evaluarea si validarea candidaturilor vor avea loc la sfarsitul atelierului, in cadrul unor interviuri individuale.

Daca sunteti interesati sa aplicati pentru acest internship, va invitam sa cititi anuntul integral  aici (http://glc-teachdemocracy2.org/open-call-for-professional-fellowship-exchange-program-in-u-s/)

Formularul si anexele trebuie trimise pana pe 1 Decembrie 2016 (inclusiv) pe email la: [email protected][email protected] si prin posta pe adresa CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publica) – Str. Slt Zaharia nr. 22, sector 1, Bucuresti. Se va lua in considerare data postei.