Liderii de la Mihailesti si povestile lor

0

Cele 9 zile de training din cadrul Future Leaders Academy se apropie de final. Weekendul urmator avem doua ateliere construite special pe structura proiectelor care se afla in derulare in cadrul Colegiului Tehnologic „Tiu Dumitrescu” din Mihailesti, Giurgiu.

Future Leaders Academy este un proiect derulat de Bridging The Gap si The Seekers, destinat tinerilor mihailesteni din Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu”, Giurgiu, care au potential de lideri si vor sa faca o schimbare in bine in comunitatea lor.

Sambata – „Leadership de zi cu zi direct din Arena O.N.U.”

Sambata aceasta trainingul de Leadership vine ca o extensie si continuare a atelierelor de pana acum. Ceea ce veti invata pe parcursul acestei zile va contribui la descoperirea potentialului de a fi lider in viata de zi cu zi, de a atrage si inspira aderenti, incepand de la ceea ce facem si pana la cine suntem, dar mai ales pentru atingerea cauzelor pentru care „luptam”.

Trainingul va contribui la:

  • Descoperirea stilului si menirii personale de lider;
  • Identificarea si calibrarea instrumentelor de Leadership in viata de zi cu zi;
  • Definirea unor atitudini si manifestari personale de Leadership, in drumul catre aspiratiile individuale.

Trainer – Cosmin Chirita

Cosmin Chirita este este partener-fondator al Youth HUB , trainer freelancer si contribuie la programe si proiecte de educatie nonformala de peste 9 ani, timp in care a lucrat cu peste 2.000 de cursanti, in peste 1.500 de ore de training, din aria abilitatilor sociale. De asemenea, una dintre cele mai semnificative experiente de care beneficiaza este cea de Delegat de Tineret al Romaniei la Natiunile Unite, in mandatul 2013-2014. Cosmin crede in puterea educatiei nonformale ca forma de sine statatoare de educatie, furnizoare de competente reale de viata, cu impact transformational asupra capacitatilor de flexibilitate, adaptabilitate si „open-mindedness” al beneficiarilor acesteia.

Duminica – „Storyteling & Public Speaking”

Despre ce este vorba in cadrul acestui atelier?

Povestile aduc oamenii impreuna, indiferent de varsta, ocupatie si experiente. Atelierul „Storytelling & Public Speaking” descrie elementele esentiale in construirea si spunerea unei povesti pentru ca aceasta sa-si convinga auditoriul, fie ca este format din 2 persoane sau chiar din peste 100.

Atelierul este un amestec echilibrat de teorie, practica si creativitate. Participarea la curs te va ajuta:

  • Sa gasesti povesti educationale din propria ta viata;
  • Sa le comunici intr-un mod autentic si clar;
  • Sa implici audienta in povestea ta, sa le castigi inimile si sa le oferi cateva lectii prin povestea ta.

Trainer – Alex Glod

Alex Glod este Trainer si Storyteller, co-fondator al firmei de training Storytelling Training & Coaching si al Comunitatii de Storytelling. El este formator acreditat ANC si are 5 ani de experienta in dezvoltare de programe de educatie non-formala. De asemenea, are experienta de lucru in formare cu audiente mici si mari (de peste 100 de persoane), in Europa si Asia. A lucrat cu Paul Renaud, Paul Ardeleanu si Vince Stevenson si a fost speaker la TEDx University of Piraeus pe 9 Mai 2015 si la TEDx Bacau pe 10 Octombrie 2015.

Bridging The Gap si The Seekers transmit urmatorul mesaj:

Dragi elevi, parinti, profesori, lideri locali sau nationali, din educatie si din administratie, agenti economici, oameni de presa, oengisti, educatia este responsabilitatea noastra, a tuturor!

Echipa Future Leaders Academy