Noi Cursuri Online Gratuite la Scoala Digitala pentru ONG-uri – Inscrie-ti organizatia si certifica-ti cunostintele!

0

Asociatia TechSoup Romania redeschide Scoala Digitala pentru ONG-uri, in cadrul programului “ONG Online – abilitati online pentru organizatii nonprofit mai eficiente”.

Cei mai buni specialisti in tehnologie, marketing online, jurnalism, branding, social media, comunicare, antreprenoriat si afaceri online sustin cursurile de la Scoala Digitala pentru ONG-uri. Iata primele 3 cursuri la care va puteti inscrie in 2016:

  • Cum te promovezi gratuit pe Google, daca esti ONG? – trainer Cristian Ignat, fondator al agentiei online Canopy.ro
  • Introducere in Inbound Marketing pentru ONG-uri – trainer Andreea Moisa, Managing Director, Beans United
  • Introducere in Analytics pentru ONG-uri – trainer Anabela Luca, antreprenor, consultant si trainer de marketing online la Ad Lemonade

Ce este Scoala Digitala daca esti ONG?

Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei și a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania. In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program au sansa sa obtina diplome si certificate care vor atesta capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii.

Acest program se adreseaza exclusiv organizatiilor non-profit si oricine voluntariaza sau lucreaza intr-un ONG se poate inscrie la Scoala Digitala pentru ONG-uri: http://ongonline.techsoup.ro/

Prin traininguri online si offline, nationale si locale, prin dezvoltarea de materiale online gratuite de invatare adaptate sectorului nonprofit romanesc, programul ONG Online sistematizeaza invatarea si aplicarea ulterioara a abilitatilor de tehnologie pentru cresterea capacitatii ONG-­urilor de a administra proiecte, de a strange fonduri online si a creste numarul sustinatorilor utilizand instrumente online. Urmareste primele cursuri de la Scoala Digitala pentru ONG-uri – https://ongonline.techsoup.ro/category/resurse/

Despre Asociatia TechSoup Romania

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania.

Afla cum poti accesa resurse de tehnologie pentru ONG-ul tau pe www.techsoup.ro

————————————————————————————————————————–

“ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente” este un program care se desfasoara in perioada 1 aprilie 2015 – 1 aprilie 2016 si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 87.182 Euro.

Proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

Continutul acestui site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si novergiene accesati www.eeagrants.org.