S-a dat startul Campaniei „Redirectioneaza 2% pentru LSRS”

0

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), in calitate de organizatie non-guvernamentala, participa la programul national privind posibilitatea redirectionarii a 2% din impozitul pe venit. In acest sens, a lansat o noua editie a campaniei „Redirectioneaza 2% pentru LSRS – Sprijinul VOSTRU, viitorul Romaniei!”

Prin mecanismul 2%, Codul Fiscal ofera posibilitatea tuturor contribuabililor sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre o organizatie non-profit. Utilizarea acestui mecanism este gratuita si are ca scop eficientizarea cheltuirii banilor publici prin implicarea organizatiilor in dezvoltarea societatii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati formularele 230 si/sau 200 si sa le trimiteti prin scrisoare recomandata sau sa le depuneti la Administratia financiara din raza domiciliului dvs. Tot ce trebuie sa stiti despre Campania 2% si procedeul pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit catre LSRS, aflati pe www.lsrs.ro la rubrica LSRS/donatii.

Redirectionati 2% si inscrieti-va in LSRS Trust Club pentru a fi informati despre cum sunt folositi banii proveniti din aceasta campanie.

Termenul pentru depunerea declaratiilor 230 si/sau 200 pentru anul fiscal 2012, este 25 mai 2013.

Liga Studentilor Romani din Strainatate isi propune sa contribuie la evolutia societatii romanesti prin programe destinate tinerilor cu studii in strainatate si nu numai. Romania poate deveni o tara in care toti cei plecati sa-si doreasca sa se intoarca.

follow_stiriong-5493123