Time Management Training

0

Eat a live frog first thing in the morning and nothing worse will happen to you the rest of the day.”

Mark Twain

Despre training

In ziua de azi, un training dedicat managementului timpului are drept obiectiv identificarea activitatilor pline de sens pentru individ, tocmai pentru ca aceasta resursa este una limitata. Asadar, acest training, dedicat gestionarii uneia dintre cele mai importante resurse pe care le avem se dovedeste a fi util doar daca ne ajuta sa treacem din zona de teorie in cea de practica.

Chiar daca s-au scris sute de carti pe aceasta tema, vom lucra folosind concepte de baza, pe care le vom aplica situatiei in care te afli tu, acum. La sfarsitul acestui training vei obtine informatii care te vor ajuta sa gasesti timpul necesar pentru acele activitati pe care tu le consideri ca fiind cele mai importante pentru tine.

A doua parte a zilei va fi dedicata intelegerii procesului prin care poti sa-ti transformi programul daca reusesti sa-ti faci noi obiceiuri si … de ce ne este atat de greu sa facem aceste schimbari in rutina zilnica.

Pe parcursul training-ului vom:

  • Trece in revista notiuni teoretice de baza despre time management;
  • Defini ce este cu adevarat important pentru noi;
  • Identifica “hotii de timp”;
  • Lupta impotriva indeciziei;
  • Avea in vedere practica managementului de timp: cum ne facem noi obiceiuri.

Te rugam sa tii cont de faptul ca vei putea sa aplici notiunile teoretice doar daca vii cu un program concret al activitatii tale de zi cu zi. Iti recomandam sa alegi una dintre cele mai reprezentative zile ale saptamanii si sa notezi fiecare activitate pe care ti-o planifici si durata acesteia. Acest mic plan va fi primul pas catre o mai buna organizare a timpului tau.

Adu-ne la training aceasta mica tema si vei primi un cadou. Nu va fi un cec in valoare de un milion de dolari, dar te va ajuta si cu siguranta iti va produce un zambet.

Cine poate sa aplice si cat costa?

Acest training este dedicat tuturor ONG-urilor inregistrate in Romania, motiv pentru care acest training este gratuit. Totusi, daca participantii doresc, vor avea posibilitatea sa faca o donatie. Noi sugeram suma de 30 RON care acopera costurile acestui training.

PROGRAM

Joi, 25 februarie 2016 10:00 – 16:00

Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, Bucuresti.

Asteptam aplicatiile voastre voastre pana luni, 22 februarie, ora 17:00, iar cei 15 candidati selectati vor fi anuntati pe parcursul zilei de marti, 23 februarie prin email.

TRAINER

dsc_0306-1-4299831

ALEXANDRU CARUNTU – este trainer, coach si are mai mult de 18 ani experienta acumulata in corporatii multinationale. A lucrat in mai multe domenii, FMCG, retail si telecom, indeplinind mai multe functii in vanzari, colectare, servicii clienti si resurse umane – dezvoltare si invatare. Alexandru a absolvit Facultate de Electronica si Telecomunicatii si s-a specializat in vanzari, managementul performantei, cultura organizationala si dezvoltare personala. El crede cu tarie ca in ranita fiecarui soldat se afla potentialul unui general si face tot ceea ce poate pentru a-si sustine aceasta credinta.