Tu in cine ai incredere ca salveaza oameni?

0

Cum ar fi ca donatia ta sa nu ajunga de fapt niciodata acolo unde este nevoie de ea?

Ni se cere ajutorul de multe ori. Sa dam sau sa nu dam? Si, de cele mai multe ori, atunci cand decidem sa ne implicam o facem pentru ca avem incredere ca ceva se va schimba in viata unui om.

Atunci cand alegi sa donezi 50 de lei unei organizatii, dai pentru ca ti-a oferit sentimentul de liniste ca banii tai vor fi folositi cu cap. Dai pentru ca primesti vesti despre beneficiarii care s-au bucurat de ajutorul tau si pentru ca organizatia te trateaza cu demnitate si onestitate. Iar o organizatie non profit serioasa stie cum sa faca in asa fel incat angajatii sai sa fie eficienti, procesul de strangere de fonduri sa fie transparent, donatorii sa simta ca resursele donate de ei genereaza schimbare, iar beneficiarii sa primeasca ce au nevoie.

Se intampla ca banii sa nu fie folositi corect? Se intampla ca povestea sa fie falsa? De foarte multe ori.

De aceea, credem ca este mai bine sa donezi catre o organizatie care are raport anual, care comunica decent despre beneficiari, fara a le exploata suferinta, care poate raspunde oricarei intrebari despre bugetul sau si programele desfasurate.

Poate ai o astfel de relatie de incredere cu o organizatie. Indiferent de unde din Romania si indiferent daca ajuta copii, batrani, mediul sau lupta impotriva coruptiei. Daca tu cunosti o organizatie de incredere care mobilizeaza resurse din comunitate, te rugam sa ne povestesti pe scurt despre ei. Daca vor fi nominalizati de catre tine la Gala Oameni pentru Oameni vor sti ca munca lor conteaza, vor lupta in continuare si alti oameni vor afla despre ei. Aici este locul in care te invitam sa ne spui povestea lor. Sau scrie-ne la [email protected] daca ai intrebari sau nelamuriri.

De 13 ani, Gala Oameni pentru Oameni reuneste oamenii care salveaza alti oameni. Incepand de la companii pana la organizatii si indivizi care produc schimbare, premiem gesturile de generozitate indiferent de forma pe care o iau sau marimea pe care o au. Ne este de ajuns sa stim ca intr-o sala pot fi impreuna 400 de oameni asemanatori prin binele pe care il fac, ca sa ne dam seama ca viitorul este in maini bune. Lor trebuie sa le multumim ca ne dau energie si inspiratie sa continuam.

Ne-am bucura sa ne vedem pe 17 noiembrie cu toti cei care cred in puterea binelui de a schimba Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa iti aloci 10 minute sa completezi formularul de nominalizare, la urmatorul link: http://gala.arcromania.ro/continut/index.php/component/content/article/42-jlogin/jlogin3/89-login.

Gala Oameni pentru Oameni este organizata, an de an, de Asociatia pentru Relatii Comunitare si AmCham Romania si premiaza cele mai frumoase povesti de generozitate din Romania, aducand impreuna oamenii care au facut ca ele sa devina realitate. Partenerul nostru este pentru al treilea an consecutiv Raiffeisen Bank, companie care ne ajuta sa organizam Gala si sa oferim o seara de neuitat tuturor celor nominalizati.