Diagnoza modelului de activitate intr-un NGO si brand awareness

0

In timp ce activitatea unui ONG este deseori privita drept o structura non-business, diferenta este data de lipsa unei relatii comerciale intre beneficiar si serviciu. Asadar, un model standard de business poate fi foarte usor utilizat drept plan pentru a conduce o organizatie nonguvernamentala.

Scopul acestui curs este de a identifica ce anume inseamna un ONG de succes, prin analizarea modelului de “business” si a brand awareness-ului, pe piata de servicii, oferite fie de un competitor, sau chiar de societatile comerciale.

Pe parcursul acestui training vom invata despre:

Ø  Strategy design si analiza de fezabilitate;

Ø  Categorii potentiale de resurse pentru ONG-uri;

Ø  Analiza competitiei si avantaje competitive;

Ø  Diagnoza si analiza functionalitatii;

Ø  Valori de echipa, limbaj si simboluri;

Ø  Optimizarea solutiilor de business si recomandari;

Ø  Restructurarea si re-designul proceselor operationale;

Ø  Design de comunicare si reporting flow in cadrul organizatiei;

Ø  Caracteristici ale brand-ului;

Ø  Definitia “grupului tinta de clienti”;

Ø  Best used study;

Ø  Pozitionarea produsului din perspectiva de pret;

Ø  Plan de comunicare (instrumente de marketing).

Pe parcursul acestui training, participantii vor lua parte si la activitati practice care se vor baza pe cazul specific al propriilor lor organizatii.

“What you see is a perception. What you hear is an opinion” – Marcus Aurelius

Cine poate sa aplice si cat costa?

Acest training este dedicat tuturor ONG-urilor inregistrate in Romania si este gratuit. Daca participantii doresc, vor avea posibilitatea sa faca o donatie. Noi sugeram suma de 30 RON care acopera costurile acestui training.

SCHEDULE

Joi, 10 martie, 2016 10:00 – 16:00

Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, Bucuresti.

Asteptam aplicatiile voastre voastre pana vineri, 4 martie, ora 17:00, iar cei 15 candidati selectati vor fi anuntati pe parcursul zilei de luni, 7 martie prin email.

Workshop-ul va fi sustinut in limba engleza.

TRAINER

NICOLETA RADU – Filozofia sa de lucru se bazeaza pe dezvoltarea afacerilor de succes, care au in spate echipe dedicate, capabile sa gestioneze relatia cu clientii, sectoarele de consultanta, management comercial, marketing, vanzari si leasing, pentru a duce la indeplinire obiectivele proiectelor si dezvoltatorilor cu care lucreaza. Cu 16 ani de experienta profesionala in vanzari si management, in special in real estate, Nicoleta are o bogata experienta in crearea de produse, constructia de concepte comerciale de succes si sisteme de masurare a profitabilitatii. De asemenea, are o experienta considerabila in management si creare de echipe, sprijinirea initiativelor si generarea motivatiei necesare pentru indeplinirea cu succes a sarcinilor.