Alternativa la socializarea virtuala: sah, lectura, educatie medicala intr-un club al membrilor CAR din Alba

0

Clubul de la Teius, judetul Alba, va organiza zilnic programe de socializare si petrecere a timpului liber pentru toti cei care au apelat la un moment dat la un imprumut de la aceasta institutie de creditare, dar si pentru viitorii membri. Cei care vor trece pragul Clubului vor putea opta, in regim de gratuitate, pentru jocuri de sah, table, rummy, Ping Pong.

Centrul are si acces la internet, vizionarea programelor TV, dar si o biblioteca pentru cei care vor sa-si petreaca timpul liber cu o carte buna. Un medic va fi responsabil de educatie si preventie medicala, iar periodic vor fi oganizate conferinte pe diverse teme. Organizatorii isi propun si cursuri de descoperire a tainelor calculatorului, internetului, dar si a limbii engleze. Centrul de zi de la Teius va fi inaugurat vineri, 31 august, pe  strada Decebal, nr. 40.

Clubul va gazdui sambata, 1 septembrie, a VII-a editie a concursului de sah, eveniment inclus in calendarul Zilelor orasului Teius. Casa de Ajutor Reciproc de la Teius are 5.700 de membri.