ARC Romania porneste un Banometru al problemelor financiare

0

Asociatia pentru Relatii Comunitare Romania, in parteneriat cu ING Bank a lansat in acest an Banometru – un program gratuit destinat persoanelor care se confrunta cu datorii si alte dificultati financiare. Scopul nostru este sa le oferim celor care apeleaza la noi solutii pentru a depasi aceste situatii si pentru a-si mentine stabilitatea financiara pe termen lung.

Esenta acestui program consta in a invata cateva informatii si tehnici fundamentale pentru o cat mai buna gestionare a banilor si, mai ales, cum sa iti analizezi in mod obiectiv situatia financiara, cauzele care te-au adus aici si afli care sunt solutiile pe care le poti aplica.

Se doreste ca proiectul sa castige cat mai multa atentie si incredere din partea oamenilor care se afla in astfel de situatii dificile, astfel incat, prin serviciile pe care le oferim sa ii putem ajuta sa le depaseasca.

Concret, toata luna noiembrie  vor fi organizate o serie de ateliere introductive, cu o durata de doua ore, in cadrul carora participantii vor descoperi:

  • care sunt intrebarile al caror raspuns iti aduc bunastare;
  • reteta de plata accelerata a datoriilor si cum faci calatorii financiare in timp;
  • consecintele financiare ale decizilor noastre;
  • planul de echilibrare financiara.

Lista completa a lor, precum si formularul de inregistrare, il gasiti pe site-ul oficial, la sectiunea Cum te inscrii.

Fiecare participant la atelierul introductiv poate participa la 2 sedinte de consiliere personalizata, incepand cu saptamana imediat urmatoare, in care vor analiza si vor gasi solutii la problemele financiare.

La final:

  • Vor avea un plan de redresare financiara;
  • Vor sti sa evalueze in deplina cunostinta de cauza deciziile financiare viitoare;
  • Vor avea o privire de ansamblu onesta a situatiei financiare din prezent;
  • Vor fi facut un prim pas catre bunastarea lor

Informatii complete despre proiect si abordarea noastra pot fi gasite pe site-ul www.banometru.ro.