AREAS anunta oficial desfasurarea la Suceava a Conferintei Internationale „Economia sociala, trend sau realitate”

0

Asociatia Regionala de Educarea Adultilor Suceava AREAS va organiza Conferinta Internationala “Economia sociala, trend sau realitate”, la aniversarea a 25 de ani de activitate neintrerupta a Social Firms Europe CEFEC in domeniul economiei sociale. Evenimentul va avea loc la Suceava, in perioada 20-22 septembrie 2012, in sala “Stefan cel Mare” a Palatului Administrativ Suceava.

Conferinta de presa va avea loc joi, 3 mai 2012, incepand cu orele 11.00, in sala „Ciprian Porumbescu” din cadrul Consiliului Judetean Suceava.

In cadrul evenimentului se vor da publicitatii detalii importante legate de desfasurarea  Conferintei, Programul Conferintei, modalitatile de inregistrare, va fi lansat site-ul oficial si vor fi anuntati partenerii care s-au alaturat in acest demers, al promovarii economiei sociale.

Programul Conferintei este o combinatie de sesiuni plenare si numeroase workshop-uri interactive si atractive, o sesiune de comunicari stiintifice la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava si, in premiera pentru Suceava, Targul Economiei Sociale unde, intreprinderi de economie sociala, cooperative, organizatii active in productia si distributia de bunuri, cu o componenta de incluziune sociala, vor promova economia social¬a.

Organizarea Conferintei  Anuale Europene in Romania este o premiera pentru Social Firms Europe CEFEC si va constitui o oportunitate excelenta pentru comunitatea de specialisti si antreprenori in economia sociala atat din tara cat si din strainatate, pentru analistii economici, reprezentantii autoritatilor publice responsabili de implementarea politicilor publice sa faca schimb de idei si sa analizeze in mod real impactul si provocarile economiei sociale in contextul Anului European al Imbatranirii Active si al Solidaritatii intre Generatii.