Asociatia Speranta pentru Suflet: Sacose rezistente la fapte bune, purtatoare de idei si responsabilitate sociala!

0

Asociatia Speranta pentru Suflet este o structura de economie sociala realizata in cadrul proiectului “Sprijin integrat Structurilor de Economie Sociala. (SISES)” fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013. Aceasta isi prezinta activitatea si echipa organizatiei printr-un eveniment de lansare organizat sambata, 13 iunie 2015, ora 12.00 la sediul din Floresti strada Abatorului, nr.1, intrarea ONCOS.

Evenimentul propune prezentarea unei povesti unitare a conceptului de economie sociala explicata punctual prin produse – sacose din etamina, de doua dimensiuni, cu posibilitatea ca acestea sa fie personalizate prin brodare si aplicare de nasturi din lemn.

Lansare este un impuls pentru realizarea de activitati, ateliere creative care se vor desfasura la sediul asociatiei si totodata o incurajare spre folosirea de materiale naturale atragand atentia asupra problemelor provocate de utilizarea pungilor din plastic.

Prin desfasurarea evenimentului in locatia de productie a obiectelor Asociatia Speranta pentru Suflet isi propune invitarea comunitatii la un eveniment autentic transmitand mesajul organizatiei, respect pentru natura, traditie si crearea de oportunitati si locuri de munca pentru persoane din grupuri vulnerabile.

Proiectul “Sprijin integrat Structurilor de Economie Sociala (SISES)” ofera sanse egale tuturor potentialilor beneficiari indiferent de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri sau orientare sexuala, gen varsta, etc.

Pentru informatii despre eveniment:

Manager SES Carmen Laura Popa

Tel. 0742 419 994

[email protected]

http://plasuteresponsabile.ro/

Solicitantul proiectului este: Fundatia Civitas pentru Societatea Civila filiala Cluj-Napoca.

Partenerii proiectului:

Fundatia NESsT Timisoara

Fundatia Civitas pentru Societatea Civila Odorheiu Secuiesc

Asociatia Centrul pentru Politici Publice Cluj-Napoca