Conferinta regionala: “Economia sociala, o sansa pentru persoanele cu dizabilitati”

0

Federatia ONPHR, impreuna cu partenerii din cadrul proiectului “Reteaua de Economie Sociala, o premisa pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii”, organizeaza conferinta regionala “Economia sociala, o sansa pentru persoanele cu dizabilitati”.

Aceasta conferinta urmareste reunirea, într-un cadru mai putin formal, a persoanelor care fac parte din grupul tinta al proiectului, respectiv cursanti, formatori, reprezentanti ai ONG-urilor, potentiali angajatori si, nu în ultimul rând, reprezentanti ai autoritatilor, în vederea discutarii celor mai importante probleme legate de economia sociala si de posibilitatile reale pe care persoanele cu dizabilitati le au pentru integrarea pe piata fortei de munca.

Seria prezentarilor va fi deschisa de catre domnul Francisc Simon, presedintele ONPHR, iar printre temele ce vor fi prezentate de catre vorbitori se numara Economia sociala, o premisa de integrare pe piața muncii, Formarea persoanelor cu dizabilitați și provocarile pe piața muncii si Povești de succes: de la legislație, la practica. La finalul conferintei, participantii vor fi invitati la o dezbatere pe marginea tuturor temelor prezentate.

Evenimentul va avea loc vineri, 26 iulie 2013, ora 10.00 ,în incinta Cinema Patria, sala Caffe 3D, B-dul Magheru, nr. 12-14, sect. 1, Bucuresti.

Proiectul “Reteaua de Economie Sociala, o premisa pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii” este implementat de catre Federatia ONPHR – Organizatia Nationala a Persoanelor cu Handicap din Romania, in parteneriat cu Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC; NCDP – Confederatia Nationala A Persoanelor Cu Dizabilitati din Grecia; Fundatia „Centrul de Resurse pentru Educatie si Formare Profesionala” – CREFOP si SC Euro-Link Consultants SRL.