Creative entrepreneurship bifeaza o noua activitate dedicata lucratorilor de tineret

0

Asociatia Un Zambet Bacău, alături de parteneri, organizează in această perioadămobilitatea de lucrători de tineret din cadrul proiectului  “Creative Entrepreneurship”, finantat prin programul Erasmus +. Aceasta va avea loc in Slănic Moldova, judetul Bacău, unde 38 de lucrători de tineret vor participa la activităti in cadrul cărora vor explora diferite metode de educatie non-formală si ateliere de reciclare creativă impreună cu elemente de antreprenoriat.

Obiectivele principale ale proiectului sunt reprezentate de  imbunătătirea competentelor cheie si aptitudinilor antreprenoriale ale lucrătorilor de tineret, cresterea calitătii serviciilor sustinute de către grupul organizatiilor membre pentru a dezvolta propriile afaceri ale tinerilor, realizarea unui ghid practic folosit ca instrument in lucrul cu tinerii pentru a-i stimula in dezvoltarea propriilor afaceri, dezvoltarea creativitătii, initiativei si competentelor transversale printre participanti, networking intre partenerii proiectului dar si impărtăsirea bunelor practici cu privire la antreprenoriat si reciclare.

Asociatia Un Zambet Bacău este o organizatie ce sprijină tinerii in procesul de dezvoltare personală prin organizarea de proiecte si activităti ce au la bază metode de educatie nonformală.

Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa vizitati site-ul oficial.

Proiectul este un parteneriat intre Asociatia Un Zambet Bacău, Dnipropetrovsk regional youth NGO „MIKS” din UCRAINA, Asociatia Obstească „Centru de Dezbateri Criuleni” din REPUBLICA MOLDOVA, International Youth Association „Quant” din GEORGIA, OpportunEuropa Cooperativa Sociale „Onlus” din Italia si Freedom Gate din Grecia.