Curs pentru ocupatia Formator pentru cei care fac parte din echipa de management a unei intreprinderi sociale

0

In perioada 24-28 aprilie 2013, K Consulting Management and Coordination organizeaza o sesiune de formare pentru ocupatia Formator cod COR 242401, in cadrul proiectului Romano Cher – Casa Romilor, proiect finantat FSE.

Cursul se adreseaza persoanelor care fac parte din echipa de management a unei intreprinderi sociale, care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de prezentare si comunicare si care vor sa invete cum sa creeze si sa livreze un program de formare.

Cursul are rolul de a-i invata pe viitorii formatori cum sa identifice nevoile cursantilor, cum sa aplaneze diverse conflicte care pot aparea in cadrul unui grup, cum sa comunice eficient, cum sa-si dezvolte abilitatile si metodele de lucru necesare pentru crearea, adaptarea si livrarea programelor de training. La sfarsitul cursului, participantii vor fi capabili sa stabileasca nevoile unui grup iar prin metodele de lucru experimentate in cadrul cursului, vor putea sa imbunatateasca cunostintele viitorilor lor cursanti. Imbinarea intre exercitiile teoretice si cele practice este bazata pe un echilibru util viitorilor formatori pentru a-si putea adapta modul de predare in functie de domeniul cursului pe care doresc sa-l livreze.

Mai multe detalii pe ies.org.ro

follow_stiriong-9755939