Expozitia ”Poiana Traditiilor”, in cadrul targului AGRARIA

0

Fundatia Civitas pentru Societatea Civila organizeaza, in cadrul Targului AGRARIA, Targul International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Zootehnie, expozitia “Poiana Traditiilor” in care vor fi prezentate o serie de initiative locale din mediul rural transilvanean si rezultatele acestora din ultima perioada. Evenimentul se va desfasura in perioada 25-28 Aprilie 2013, in Complexul Expozitional EXPO TRANSILVANIA, Str. Aurel Vlaicu F.N., 400690 Cluj-Napoca, jud. Cluj.

In cadrul expozitiei vor participa o serie de intreprinderi sociale din mediul rural, care vor aduce in atentia publicului activitatea intreprinsa si rezultatele obtinute in ultimul an in proiectul “Incluziune sociala si pe piata muncii prin intreprinderi sociale”, implementat de Consiliul Judetean Alba, in parteneriat cu Die Querdenker, CFCECAS, Structural Group Consulting si Fundatia Civitas pentru Societatea Civila. Tot aici vor fi prezente si grupuri de actiune locala care vor prezenta traditiile populare din zonele din care vin, vor organiza expozitii de port traditional si de fotografie, degustari de produse locale si alte atelierele traditionale.

Aflat la cea de-a 19-a editie, AGRARIA, Târgul International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Zootehnie, promite si in 2013 sa fie un important loc de intâlnire pentru fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii, o platforma de comunicare optima unde participantii incheie contracte noi, isi consolideaza relatiile cu clientii traditionali si discuta despre tendintele si inovatiile aparute in agricultura, industria alimentara si zootehnie.

follow_stiriong-1141204