Fundatia LEADERS lanseaza cea de-a saptea editie a LEADERS Academy

0

Fundatia LEADERS lanseaza a saptea editie a programului LEADERS Academy, in cadrul careia tinerii manageri si antreprenori isi vor dezvolta abilitatile de leadership prin activitati practice – teatru, nautica, simulari de business reale – sub indrumarea continua a unui coach.

Potrivit LEADERS, programele de leadership neconventional se bucura de un succes tot mai mare in comparatie cu programele clasice, in conditiile in care tinerii manageri si antreprenori din noua generatie sunt inovativi, mereu in miscare, flexibili, dar mai ales dornici sa iasa din zona de confort si sa inlocuiasca teoria cu situatiile concrete. “Experienta celor 6 editii ale programului, dar mai ales a celor 14 ani in care am contribuit la formarea liderilor romani, ne-au inspirat sa adaptam continuu programul”,  a declarat Adelina Maria, Fondator LEADERS Academy.

Leadership experiential

Invatarea prin intermediul experientelor, alaturi de prezenta constanta a unui coach, care sa ofere suport pe fiecare activitate, este tot mai cautata de manageri si antreprenori, pentru ca le permite sa vada mai bine modul in care reactioneaza in anumite momente cheie si sa inteleaga mecanismele din spatele acestor reactii. Participantii celei de-a saptea editii LEADERS Academy vor lua parte la un experiment de leadership unic in Romania. Vor practica leadershipul atat prin intermediul teatrului si al activitatilor nautice, cat si prin intermediul unor simulari de business desfasurate contra timp si sub indrumarea unui antreprenor de succes – pe bani reali, avand clienti reali.

Aceste activitati, alaturi de intalnirile cu lideri de marca, au rolul de a dezvolta intr-un mod practic abilitatile de leadership vitale intr-o echipa – autocunoasterea, comunicarea, flexibilitatea, managementul conflictului si construirea de relatii.

Cea de-a 7-a ediţie a LEADERS Academy se desfasoara la Predeal, in perioada 21 – 27 iunie si are ca invitaţi antreprenori, specialişti şi traineri cu experienţa, precum: Rodica Obancea, Coaching Partner HART Consulting Romania, Daniel Bichis, Senior Trainer Competent Consulting, Dragos Anastasiu Presedinte Eurolines şi TUI Travel Center, Mihai Lungeanu, Regizor Teatrul Radiofonic, Sorin Drugan, Navigator si Fondator SetSail, Prof. Dr. Dan Enescu, Spitalul de pediatrie Grigore Alexandrescu, Marius Stefan, Co-fondator Autonom Rent a Car.

LEADERS Academy a avut pana in prezent peste 150 de absolventi manageri si antreprenori din peste 50 de companii (banking, automotive, tehnologie, pharma & sanatate, constructii, software, FMCG, curierat etc).

 “Despre cate experiente din viata ta poti spune ca au fost marcante, ca au provocat o schimbare majora? Le poti numara pe degete. Participarea la LEADERS Academy a fost, pentru mine, una dintre ele. Cele 7 zile ale acestui program mi-au demonstrat faptul ca limitele sunt puse doar de mine si sta doar in puterea mea sa le depasesc. Mi-am dat seama ca pot mult mai multe decat credeam ca rezistenta fizica, psihica, creativitate. Urmarea? Am acceptat o noua provocare, la mare distanta de casa pe care, cu o luna inainte, o refuzasem, crezand ca este imposibil pentru mine sa o duc la capat. Privind acum in urma, pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care as fi putut sa o iau. Asta a insemnat pentru mine LEADERS Academy.” Ramona Gavril – Absolventa LEADERS Academy si Dealer Statii OMV si Petrom.

Mai multe detalii si agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.leadersacademy.ro