Lansare SES „KFM MEDICAL” in cadrul proiectului FIDELIS

0

Vineri, 11 septembrie 2015, la Hotel Armonia din Bucuresti a avut loc conferinta de lansare a structurii de economie sociala (SES) „KFM MEDICAL” – centru de recuperare ambulator si ingrijire la domiciliu, regiunea Bucuresti-Ilfov, in cadrul proiectului POSDRU /173/6.1/S/148313 “FIDELIS: Program integrat de dezvoltare a economiei sociale pentru persoane cu dizabilitati si femei in situatii de risc”, Lider de parteneriat: Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania.

SES-ul „KFM Medical” activeaza in domeniul serviciilor medicale de recuperare, precum: masaj, fizioterapie, kinetoterapie, consultatii de specialitate (reabilitare medicala) si ingrijire la domiciliu (pentru bolnavi si/sau batrani), avand sediul social in com. Ciolpani, sat Luparia nr.346, C3, jud. Ilfov. In calitate de societate comerciala in sfera economiei sociale, „KFM Medical” functioneaza conform economiei de piata, insa independent de stat, avand ca scop principal valorificarea potentialului de dezvoltare la nivel local. In acest context, profitul si resursele vor fi continuu reinvestite in beneficiul persoanelor defavorizate. Proiectul FIDELIS a debutat in decembrie 2014 si are ca obiectiv general dezvoltarea economiei sociale si promovarea unei societati incluzive, prin infiintarea a 4 structuri de economie sociale si, respectiv, facilitarea accesului pe piata muncii pentru persoanele apartinand grupurilor vulnerabile din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia.

Pentru detalii cu privire la proiectul FIDELIS, contactati Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania, tel: 021 312 27 81 e-mail: [email protected], site: www.ahsr-fidelis.ro.