Lansarea proiectului de implementare a primei platforme online pentru colectarea cotizatiilor anuale ale membrilor simpatizanti

0

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a infiintat in luna noiembrie 2014, structura de economie sociala, fara personalitate juridica „Ajuta-ne sa te ajutam”, in cadrul proiectului: “S.E.S.  – Sa Evoluam Sustenabil!” – POSDRU/168/6.1/S/145501.

S.E.S.-ul  – „Ajuta-ne sa te ajutam”, este o platforma online, destinata colectarii cotizatiilor anuale ale membrilor simpatizanti ai A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons, respectiv strangerii de fonduri in campaniile sociale in care este implicata A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons si colaboratorii acesteia. Platforma ce va fi creeata in cadrul structurii de economie sociala “Ajuta-ne sa te ajutam” se adreseaza consumatorilor din intreaga tara, si utilizeaza canale multiple (site web, aplicatii mobile, aplicatii ale partenerilor) de educare si informare, in acelasi timp punandu-i in contact cu A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

„Ne propunem sa oferim consumatorilor un serviciu complex si complet prin care vor avea acces la un pachet de servicii cu valoare adaugata, ca acces la teste-comparative, asistenta juridica, evenimentele asociatiei, evenimente si informari, precum si posibilitatea de a depune reclamatii prin mai multe metode moderne: aplicatii mobile, portal web si chiar aplicatii proprii ale comerciantilor, cu care platforma se va interfata.” – a declarat Sorin Mierlea, presedintele A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons.

Platforma ce va fi creeata in cadrul structurii de economie sociala “Ajuta-ne sa te ajutam” se adreseaza consumatorilor din intreaga tara prin intermediul unor canale multiple (site web, aplicatii mobile, aplicatii ale partenerilor), si doreste sa ajute la educarea si informarea acestora, punandu-i in contact cu A.N.P.C.P.P.S. Romania

Orice consumator poate beneficia rapid de informații utile și servicii pe telefonul mobil, accesand site-ul web dezvoltat in cadrul proiectului sau folosind aplicații terțe, puse la dispoziție de colaboratorii A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons (ex: numere utile apelabile direct din aplicație – Poliție, autoritați etc, sfaturi utile de achiziție a unor produse și servicii; depunerea unei reclamații online).

Structura de economie sociala , fara personalitate juridica „Ajuta-ne sa te ajutam”, din cadrul proiectului: “S.E.S.  – Sa Evoluam Sustenabil!” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 ce se inscrie pe axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de interventie 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale” şi are o perioadă de implementare de 12 de luni.