Ministerul Fondurilor Europene a publicat prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020. Cum regasim economia sociala in viitoarele programe operationale?

0

Ministerul Fondurilor Europene supune consultarii publice acest document care stabileste modalitatea in care vor fi concentrate investitiile din Fondurile Europene Structurale si de Investitii pentru a promova competitivitatea, convergenta si cooperarea, in vederea incurajarii obtinerii unei dezvoltari inteligente, bazate pe crestere economica si incluziune sociala.

Ministerul Fondurilor Europene a publicat marti, 1 octombrie 2013, prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020 pe pagina web a institutiei. Varianta in engleza a Acordului de Parteneriat (varianta ce primeaza) poate fi consultata aici.  
Acordul de Parteneriat detaliaza atat cadrul institutional, respectiv Autoritatile de Management si Organismele Intermediare, cat si principiile implementarii efective a fondurilor in conformitate cu prevederile pachetului legislativ al Uniunii Europene.

Obiective tematice si prioritati de finantare

Acordul de Parteneriat propune o abordare bazata pe provocari de dezvoltare, cu obiective tematice specifice, nevoi identificate si prioritati de finantare.
Mai jos puteti vedea Provocarile de dezvoltare si Obiectivele tematice Specifice. 

Cititi continuarea pe ies.org.ro.