NESsT a investit 1 milion de dolari in dezvoltarea intreprinderilor sociale din Romania

0

Suma investita de catre NESsT in sustinerea dezvoltarii intreprinderilor sociale din Romania, cu sprijinul partenerului sau strategic, Romanian-American Foundation, a depasit, 1 milion de dolari. Aceasta valoare se traduce in peste 3.000 ore de training si consultanta individuala oferite cu titlu gratuit, dar si in granturi pentru start-up si pentru dezvoltarea intreprinderii sociale. Click aici pentru a afla mai multe informatii despre sprijinul acordat de catre NESsT dezvoltarii sectorului intreprinderilor sociale din Romania.

Peste 100 de organizatii au trecut, pana in prezent, cu sprijinul NESsT, prin etapa de planificare a ideii de intreprindere sociala. La ora actuala, 12 dintre acestea se afla in etapa de incubare, ceea ce inseamna ca planurile lor de afacere au fost premiate de catre NESsT cu granturi de start-up ce le-au ajutat sa transforme ideea in realitate. Click aici daca doriti sa aflati mai multe despre cele 12 intreprinderi sociale care se afla in prezent in perioada de incubare.

Va simtiti motivati sa puneti pe picioare o intreprindere sociala care rezolva o problema sociala a comunitatii in care traiti? Ati pus deja pe picioare o intreprindere sociala si doriti sa o dezvoltati, pentru a creste impactul social?

Va reamintim ca pe data de 6 iunie 2013 a fost lansata cea de-a IV-a Competitie NESsT pentru Intreprinderi Sociale, organizata de catre Fundatia NESsT Romania, in parteneriat strategic cu Romanian-American Foundation si cu sustinerea Citi Romania.

Se pot inscrie in competitie organizatii non-guvernamentale, persoane fizice si juridice din intreaga tara. Data limita pentru aplicatii este 7 iulie 2013.  Click aici pentru mai multe informatii.