Noul Microsoft Office, disponibil prin programul de donatii Microsoft al TechSoup Romania

0

Cea mai noua versiune a Microsoft Office este deja disponibila pentru organizatiile neguvernamentale din Romania prin programul de donatii Microsoft al TechSoup Romania.

Organizatiile neguvernamentale din Romania pot avea acum acces la versiunile de Office Standard sau Professional din catalogul online aflat pe www.techsoup.ro, precum si la sistemele de operare Windows 7 si Windows 8, cu care Office este compatibil.

Noul Office ofera o serie de noi optiuni si beneficii in comparatie cu Office 2010: posibilitatea de a deschide si edita documente PDF in Word si sincronizarea si integrarea documentelor cu mai multe dispozitive, prin SkyDrive – serviciul de arhivare si lucru online al Microsoft, noi optiuni de vizualizare grafica pentru informatii din Excel si PowerPoint, noi formule simplificate care fac lucrul cu Excel foarte intuitiv.

TechSoup Romania va oferi in perioada urmatoare organizatiilor neguvernamentale din Romania si traininguri online, webinare si alte materiale despre noul Office.

Alaturi de TechSoup Romania, cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea, sunt parteneri internationali precum Adobe, Cisco si Microsoft care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT care sunt alaturi de organizatii neguvernamentale din Romania voluntariind in programe precum ReStart Romania.