Nu rata ultimele 2 zile pentru a te inscrie in cursa pentru 25.000 de euro! 40 de planuri de afaceri vor fi finantate cu 25.000 de euro

0

Ultima ta sansa sa te inscrii in competitia „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” ! Rezerva-ti un loc in cursa pentru 25.000 de euro pentru ideea ta de afacere! Daca nu te-ai decis pana acum sa participi, mai ai la dispozitie doar 2 zile pentru a te gandi la cea mai tare idee de business si a face primul pas spre premiul cel mare.

Pe 24 mai 2015 (orele 24:00), inchidem inscrierile online pentru concursul de idei de afaceri lansat in cadrul proiectului „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” de catre Academia de Studii Economice, alaturi de Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT, compania de consultanta Loop Operations si CCDL Events and Training.

Indrazneste sa crezi in ideile tale si incarca planul de afaceri pe platforma www.antreprenori-responsabili.ro pana pe data de 24 mai.

Tinerii din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest sunt provocati sa conceapa idei inovatoare de afaceri pentru a obtine finantari de 25.000 de euro. Competitia se desfasoara in perioada 18 – 24 mai si va acorda premii in valoare totala de 1.000.000 de euro pentru cele mai bune 40 de planuri de afaceri.

La concursul de idei de afaceri sunt asteptati sa se inscrie tinerii cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus sa lanseze ideea de afacere in una din cele 2 regiuni.

Finantarea acordata va sprijini primii pasi in drumul spre succes al afacerii pentru oricare dintre urmatoarele domenii: Turism si ecoturism; Textile si pielarie; Lemn si mobila; Industrii creative; Industria auto si componente; Tehnologia informatiilor si comunicatiilor; Sanatate si produse farmaceutice; Energie si management de mediu; Bioeconomie (agricultura); Biofarmaceutica si biotehnologii; Procesarea alimentelor si a bauturilor. Lista codurilor CAEN eligibile se regaseste anexata Regulamentului de Concurs.

Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc.

Pentru a afla toate informatiile privind modalitatea de inscriere in concurs, criteriile de eligibilitate si metodologia de evaluare a planurilor de afaceri, consultati documentele disponibile AICI.

*Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti – Ilfov si Sud-Vest.