Textilia – Povesti si targ de sezon tesute cu dichis

0

Evenimentul Textilia – Povesti si targ de sezon tesute cu dichis va provoaca sa participati la patru zile intense de discutii, lectii si expunere cu vanzare, in contextul mestesugului si a interesului pentru traditie si comunitate.

In perioada 19-22 noiembrie vom aduce sub acoperisul Bastionului Croitorilor din Cluj-Napoca  manageri de afaceri sociale, artisti, designeri, mestesugari  si specialisti in marketing cu scopul de a ne imbogati cunostintele in materie de promovare a produselor traditionale si artizanale.

O figura publica rareori are nevoie de prezentare. Cu toate acestea, Adela Parvu ne ofera ocazia sa o cunoastem si in alte culori decat cele obisnuite. Membru al echipei emisiunii Visuri la cheie, Adela ne va fi alaturi vineri, 20 noiembrie pentru a sustine responsabilitatea sociala si pentru a ne povesti cum ne putem promova produsele prin intermediul unui articol bine scris.

Pentru copiii pusi pe sotii si dornici de aventura, am pregatit sesiuni de povesti cu ajutorul librariei Bookstory din Cluj-Napoca. Rodica Tulbure si Sandu Barbu vor rosti formule magice sambata, in intervalul orar 15:00-16:00. Duminica va fi portie dubla de povesti, de la ora 12:00 si de la ora 15:00, ornata cu ciocolata calda si turta dulce.

In zilele de 21 si 22 noiembrie va asteptam sa va faceti rezerva de energie si cadouri in cadrul expozitiei cu vanzare de sezon.  Evenimentul este cu intrare libera, in intervalul orar 10:00-18:00.

Va asteptam!

Pentru mai mult detalii, puteti accesa pagina evenimentului:  https://www.facebook.com/events/1506354739662476/

Textilia este o Structura de Economie Sociala care-si desfasoara activitatea in localitatea Sic din Cluj-Napoca Proiectul “Punti comunitare” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.