Academia Copiilor – un program initiat de Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa“

0

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa“ astepta copiii cu varstele cuprinse intre 8 si 12 ani la programul Academia Copiilor organizat in perioada octombrie 2012 – ianuarie 2013.

Academia Copiilor este un program care include 4 module: Comunicare si negociere; Managementul timpului; Managementul schimbarii si Micul Antreprenor. Pe parcursul celor 4 module, copiii participa la jocuri si activitati distractive, avand ocazia sa-si valorifice aptitudinile adecvate fiecarei situatii si sa descopere lucruri noi, care sa ii ajute in dezvoltarea lor viitoare.

In cadrul primului modul Comunicare si negociere, copiii vor avea ocazia sa descopere lucruri noi despre comunicare si negociere, sa constientizeze anumite aspecte carora poate nu le acordau importanta cuvenita; in jocurile lor vor avea posibilitatea sa isi exerseze abilitatile de ascultare, sa acorde atentie limbajului nonverbal, sa (re)descopere arta de a pune intrebari.

Primul modul este structurat in 4 sedinte care se vor desfasura in fiecare duminica (14, 21, 28 octombrie si 4 noiembrie), intre orele 10,30 – 12,30 si sunt sustinute de catre Daniela Stanciu – trainer curs si ateliere SmartKidsLand.

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant, iar in cazul participarii fratilor la acelasi modul, in aceeasi perioada, se acorda o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Inscrierile se fac in limita a 12 locuri pe adresa de email: [email protected]