AIESEC Cluj-Napoca anunta o noua campanie de recrutare a tinerilor pentru internshipuri internationale platite

0

Programele de internship vor avea o durata cuprinsa intre 3 si 18 luni, implicand lucrul in organizatii si companii cunoscute, in tari precum China, Polonia, Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Turcia, Brazilia, India, Canada.

Studentii trebuie sa posede un nivel avansat al limbii engleze si un minim de experienta in domeniul selectat. Salariul oferit in cadrul internship-ului acopera costurile de intretinere din tara respectiva. Dupa ce a fost acceptat de companie, studentul trebuie sa plateasca o taxa de participare in cadrul programului, in valoare de 250 de euro si sa isi asigure transportul catre destinatia aleasa.

Recrutarile vizeaza 2 domenii diferite:

Marketing Internship: se adreseaza studentilor de la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Business, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii. Acestia trebuie sa aiba experienta practica de minim 6 luni in acest domeniu care o sa-i ajute sa se dezvolte si mai mult pe plan profesional.

 IT Internship: se adreseaza studentilor de la Universitatea Tehnica, Facultatea de Matematica-Informatica si Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, specializarea Informatica Economica. Acestia nu trebuie sa aiba neaparat experienta de munca, ci o cunoastere practica referitor la limbajele de programare, grafica sau design.

Formularele de aplicare sunt deschise pana in data de 7 aprilie 2013.  Acestea vor fi insotite de un CV trimis la adresa de email [email protected]

Pentru mai multe informatii si formularele de aplicare accesati myaiesec.ro.

follow_stiriong-6776187