Akademics – proiect pe tema autocunoasterii si orientarii in cariera

0

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) da startul pe data de 21 martie celei de-a VII-a editii a proiectului Akademics. Studentii din ASE, SNSPA si Universitatea Bucuresti au sansa de a participa la workshopuri, traininguri si vizite in companii cu scopul de a se autocunoaste si de a constientiza ce tip de cariera li se potriveste mai bine.

Proiectul debuteaza cu etapa de Autocunoastere, unde participantii vor avea ocazia sa isi constientizeze punctele forte prin intermediul Testului de personalitate DISC si prin intermediul mai multor workshopuri: Workshopul de definire a rolurilor, Workshopul „Cine sunt eu?” si Workshopului de setare de obiective.

In cea de-a doua etapa, participantii au ocazia sa afle ce se intampla in cadrul departamentelor din companii, de la oameni specialisti in domenii variate, precum Florin Dobre – audit si financiar; Cristian Hossu – antreprenoriat; Razvan Pascu – turism. De asemenea, participantii vor avea ocazia sa observe cum se desfasoara activitile din diferite departamente, prin intermediul unor vizite de tip OpenDay, cu sprijinul Nestle – departamentul Sales & Trade Marketing; HP – departamentul de Marketing; Oracle – departamentele de HR si Financiar; KPMG – workshop Career Path si Avon.

Ulterior, dupa ce studentii vor participa la etapele proiectului, acestia vor putea sa isi seteze obiectivele pentru urmatorii 5 ani pe baza experientei acumulate pe parcursul proiectului. De asemenea, organizatorii proiectului creeaza si o comunitate, prin care va mentine legatura cu participantii si ii va sustine in dezvoltarea lor personala si profesionala.

Inscrie-te pana pe 15 martie pe akademics.aser.ro si decide-ti viitorul in cunostinta de cauza!