Antreprenorii clujeni sustin Congresul European AIESEC

0

Hedi Hoka, Antonia Onaca, Stelian Burduhos, alaturi de reprezentantii companiilor LiveRail, BRD si Best Jobs sustin Congresul European AIESEC, prin facilitarea evenimentelor din cadrul AIESEC Open Day, prima zi a Congresului. Iata care sunt aceste evenimente si cui sunt adresate.

Incepand cu data de 18 octombrie, Clujul devine capitala internationala a leadership-ului. Peste 200 de internationali,  din peste 40 de tari se intrunesc la Cluj, in cadrul Congresului European AIESEC, organizat in acest an de AIESEC Cluj-Napoca.  In cadrul primei zile a Congresului, peste 150 de studenti sunt invitati sa interactioneze cu delegatii internationali si sa asiste la evenimentele sustinute de antreprenorii clujeni.

Evenimentele din cadrul AIESEC Open Day:

Opening Ceremony (18 Octombrie, Hotel Napoca) este evenimentul oficial de deschidere al conferintei, prin care participantii vor avea ocazia sa relationeze cu cei peste 250 de internationali, oficiali si invitati speciali ai Congresului, printre care si reprezentantii Ministerului Culturii.

Youth to World (18 Octombrie, Hotel Napoca) – sesiunile si workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor clujene si nu numai, vor da ocazia celor prezenti sa socializeze si sa isi dezvolte cunostintele in domenii precum tehnic, resurse umane si antreprenoriat.

Studentii prezenti vor avea oportunitatea de a asista la sesiuni facilitate de:

  • Reprezentantii companiei LiveRail, care  vor sustine un workshop tehnic, despre performanta in domeniul  promovarii online
  • Hedi Hoka-  Leadership and Behaviour Change Coach- se va axa pe talent development, in cadrul sesiunii dedicate liderilor si activitatii lor
  • Reprezentantii companiei  Best Jobs se vor axa pe importanta branding-ului personal  si pe utilizarea lui, in special in alcatuirea unui CV
  • Antonia Onaca- trainer, Starter A-ha-ha- va sustine un trainig despre crearea si generarea ideilor care sa fie fiabile si transpuse in practica.
  • Stelian Burduhos- VicePresedinte Development Transilvania JCI Romania- se adreseaza pasionatilor de antreprenoriat
  • Ovidiu Neamtu- fondator Family Olympica si 11even va impartasi din experienta lui legata de conceptul de social business si crearea lui.
  • De asemena, cei prezenti vor avea oportunitatea de a opta pentru o sesiune sustinuta de reprezentantii companiei BRD.

Global Village 18 Octombrie, Piata Muzeului – unul dintre cele mai mari targuri culturale si gastronomice din tara. Manifestarea presupune degustarea si cunoasterea preparatelor traditionale din cele peste 40 de tari expozante, dar si familiarizarea cu traditiile si obiceiurile acestora.

Cei interesati de aceste evenimente pot accesa euroco2012.eu/students pentru detalii despre evenimente si inscrieri