Au inceput inscrierile pentru School for Startups Romania 2012

0

Incepand cu anul 2012 School for Startups Romania se va extinde asupa intregii regiuni a Europei de Sud-Est, Timisoara devenind noua locatie pentru desfasurarea cursurilor, alaturi de Cluj si Bucuresti.

 Inscrierea in program pana la sfarsitul lunii septembrie acorda posibilitatea achitarii taxei de participare in rate si oportunitatea intalnirii cu unii din cei mai importanti investitori din Marea Britanie la sfarsitul programului.

2012 va fi genial, fiindca am inclus in tematica tot ceea ce am invatat anul acesta, vom invata si mai multe si vom fi sprijiniti de un service online, complet, pentru planificarea procesului afacerii. Sunt incantat deoarece in 2011 am descoperit cat de minunat este spiritul intreprinzatorilor romani si cat de multe oportunitati sunt in aceasta tara”, Doug Richard.

Celor 10.000 de startup-uri din Marea Britanie, participante la School for Startups UK, li s-au alaturat anul acesta prima serie de 170 de cursanti ai S4S Romania, pregatiti de Doug Richard si Marius Ghenea.

Pentru facilitarea networking-ului regional si datorita pozitiei de deschidere pe care o are fata de statele vecine, Timisoara a fost aleasa ca noua locatie pentru desfasurarea cursurilor, extinzand astfel numarul participantilor, in total pentru cele trei orase, la 700.

Faptul ca S4S este disponibil in 2012 la Bucuresti, Cluj si Timisoara, face acest program accesibil si pentru mai multi cursanti din tarile din regiune. Am avut deja, chiar din prima editie, participanti din Republica Moldova, iar in 2012 vom primi in program si cursanti din Serbia (avand in vedere proximitatea cu Timisoara), Ungaria (fie in Timisoara, fie in Cluj) si Bulgaria (la Bucuresti). Dezvoltarea acestei scoli antreprenoriale intr-un program important regional este benefica atat pentru cursanti, care vor putea impartasi experienta lor cu antreprenori din tarile vecine, cat si pentru Romania, care devine astfel un hub regional de dezvoltare antreprenoriala in sud-estul Europei”, Marius Ghenea.

Pentru a putea lua parte la program, trebuiesc parcurse doua etape: completarea formularului de inregistrare pe site-ul oficial al programului www.schoolforstartups.ro, iar dupa ce acesta va fi analizat si iti poti face inscrierea oficiala in program. Costul total al programului este de 5000 de euro, insa Fundatia Post-Privatizare a acceptat sa sustina fiecare cursant cu suma de 3600 de euro, astfel incat pretul final al programului este de 1400 de euro.

Ce vor primi participantii de aceasta suma?

– 2 traininguri intensive cu Doug Richard, fondatorul School For Startups UK (de doua, respectiv o zi intreaga),

– 1 training intensiv alaturi de cei mai buni traineri din Europa, adusi de Marius Ghenea si Fundatia Post-Privatizare,

– 1 training intensiv cu cei mai buni instructori din echipa School for Startups Marea Britanie, in care se va invata tot ce trebuie stiut despre operatiuni financiare, achizitii, parteneri, vanzari,

– Oportunitatea participantilor de a-si prezenta planul de afaceri in fata unor investitori straini, adusi special in Romania pentru School for Startups 2012,

– Acces liber la aplicatia LivePlan, pusa la dispozitie de Palo Alto Software, liderul mondial al dezvoltatorilor de software pentru afaceri,

– Mentorat online de doua ori pe luna din partea lui Doug Richard, pe toata durata programului,

– Acces liber la o serie de resurse online de specialitate (articole, eseuri, video, link-uri etc),

– Acces liber la o serie de video-uri “How to”, realizate special pentru a invata cursantii cum sa isi creasca afacerea in mod rapid.

Mai multe detalii despre inscriere si taxa de participare poti gasi pe site-ul oficial al programului www.schoolforstartups.ro.