Barometrul primelor 100 de zile ale noilor ministri cu portofolii cu impact in economie din Guvernul Ponta III

0

Pe 13 iunie 2014 se implinesc 100 de zile de la investirea noilor ministri pentru Economie, Energie, Finante, IMM-uri, Mediu, Munca si Transporturi, in Guvernul Ponta III.
Fundatia Romanian Business Leaders va invita sa evaluati performanta acestora (buna / acceptabila / proasta) prin prisma deciziilor luate pentru a rezolva problemele prioritare din fiecare domeniu.

Inainte de a face evaluarea, parcurgeti sumarul activitatii fiecarui minister din aceasta primavara, in care sunt evidentiate cele mai importante probleme abordate deja si care si-au gasit o rezolvare buna sau progreseaza in directia buna, respectiv problemele de interes pentru mediul de afaceri si societate care inca nu a fost atinse. In cazul in care nu puteti face evaluarea, aveti la dispozitie optiunea de raspuns “Ma abtin”. De asemenea, puteti include si comentarii punctuale, acolo unde considerati necesar.

Rezultatele Barometrului vor fi publicate sub forma unui raport la mijlocul lunii iunie 2014 si comunicate Guvernului si ministerelor evaluate.

Raspundeti la cele 10 intrebari ale chestionarului pana joi, 5 iunie.