Caravana LSRS 2013 porneste la drum

0

Conform traditiei, Caravana LSRS va parcurge si in 2013 un traseu prestabilit, oferind sansa ca prin organizarea de seminarii gratuite cei interesati de studiile in strainatate sa afle detalii despre oportunitatile existente si informatii utile atunci cand pleaca la studii peste hotare.

Caravana este un proiect care recunoaste si sustine interesul puternic al tinerilor romani de a dobandi o educatie de calitate in strainatate si care vine in intampinarea necesitatii de informare a acestora cu privire la oportunitatile academice internationale.

Echipa de studenti, masteranzi, doctoranzi si absolventi romani ai universitatilor din intreaga lume ofera sprijin informational  prin seminariile organizate pe teritoriul  tarii. Aceste sesiuni de informare se adreseaza tuturor elevilor si  studentilor din Romania care sunt interesati sa-si continue studiile in strainatate.

Cea de-a cincea editie a Caravanei LSRS se va desfasura in perioada mai-iunie in 15 orase: Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Bistrita, Petrosani, Medgidia, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Arad, Sibiu si Campulung Muscel. Calendarul complet al seminariilor precum si detaliile de inscriere sunt disponibile pe http://gostudy.lsrs.ro.