Conexiuni 2013 – invata practic cum sa folosesti tehnologia pentru ONG-ul tau

0

Vino la Conexiuni 2013 sa inveti practic despre cum te poate ajuta tehnologia sa faci mai mult bine ca ONG – tot ce ai vrut sa afli despre apps, cloud, cel mai nou Office si cel mai nou sistem de operare Windows iti este acum la indemana gratuit, doar inregistrandu-te aici.

Conexiuni este cel mai mare eveniment gratuit de invatare a tehnologiei pentru organizatii neguvernamentale si este organizat anual de TechSoup Romania si Microsoft Romania.

Pe 18 iunie, in Bucuresti, adu-ti laptopul pentru o zi intreaga in care poti invata practic cum poti sa fii mai eficient utilizand solutii cloud si cum sa faci un plan de dezvoltare de aplicatie pentru organizatia ta.

Vor fi alaturi de noi practicieni in domeniul IT, gata sa te ajute sa descurci termenii si situatiile tehnice: Alexandru Iosef, business developer manager la iMedia – co-fondator Cinemagia.ro, si Ciprian Rusen, autorul cartii Windows 8 Step by Step si fondatorul 7tutoriale.ro/7tutorials.com. Ei te vor ajuta sa gasesti si sa inveti care sunt cele mai potrivite solutii pe care le poti utiliza pentru a face mai mult bine cu organizatia ta neguvernamentala.

Cei doi traineri au pregatit situatii concrete pe care le intalniti in activitatile unei organizatii neguvernamentale, ce putem face cu produsele si aplicatiile cloud sau cum lucram un plan de dezvoltare de aplicatie.

Inscrierea la Conexiuni 2013 este gratuita si deschisa oricarui angajat sau voluntar al unei organizatii neguvernamentale in Bucuresti. Agenda completa a evenimentului si detalii suplimentare se gasesc pe http://conexiuni2013.eventbrite.com.

Traineri Conexiuni 2013

Alexandru Iosef

Alex este alaturi de iMedia, dezvoltatorul proiectelor Cinemagia.ro, Automarket.ro si Eva.ro, de peste 4 ani. De peste 3 ani este si Ambasador al webit Congress, o intalnire globala a lumii digitale care aduna peste 8000 de participanti anual. Vorbeste in mod curent la toate evenimentele dedicate lumii digitale din Romania.

Cinemagia.ro este una dintre cele mai de succes comunitati online si aplicatii din Romania, cu o media de peste 1,85 milioane vizitatori unici pe luna – fiind in acelasi timp si una dintre cele mai descarcate aplicatii romanesti, cu peste 300.000 descarcari, pana in luna ianuarie 2013.

Ciprian Rusen

De peste 7 ani, Ciprian este unul dintre cei mai cunoscuti in afara tarii autori romani de tutoriale de Windows 7, Windows 8 si Windows Phone – comunitatea pe care a construit-o, 7tutorials.com, este una dintre cele mai utilizate resurse de windows din lume.

In ultimul an, Ciprian a co-autorat o carte dedicata Windows 8 – Windows 8 Step by Step – dar si una dedicata noului Office – Microsoft Office Professional 2013 Step by Step. In iunie, Ciprian lanseaza cea mai recenta carte a sa si in Romania – Dream It, Do It, Live It – o carte practica si realistica despre cum sa iti transformi proiectele in realitate.

Parteneri media ai Conexiuni 2013: Al Treilea Sector, Imparte.ro, Romania Pozitiva, Stiri ONG