Conferinta: “Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania”

0

Astazi, 24 septembrie, la Palatul Parlamentului, Sala Al. I Cuza, va avea loc sesiunea in plen a lucrarilor Conferintei Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania.

 Cei peste 700 de participanti care au raspuns “chemarii la Nationala” se vor reuni in doua sesiuni, una dedicata Resursei Umane si Cercetarii Exploratorii si cealalta dedicata Infrastucturii de Cercetare si Cooperare, pentru a-si prezenta opiniile si pentru a impartasi experienta si expertiza in domeniiile mentionate.

 De asemenea vor fi prezentate concluziile discutiilor din cele 23 de workshopuri exploratorii ce au avut loc in 22 si 23 septembrie pe domenii de competenta si in zone de deschidere in care exista potential si expertiza romaneasca, precum chimia, fizica, matematica, ingineria, stiintele socio-umane si economice, biologia, stiinta mediului, medicina, biotehnologii, arta si arhitectura.

 La eveniment vor fi prezenti reprezentani ai mass media,  iar lucrarile sesiunii in plen vor fi transmise in direct pe site-ul http://www.fabricadebani.ro/targuri.aspx?sid=190

Mai multe informatii despre Conferinta Diaspora Diaspora in Cercetarea Stiintifica Romaneasca si Invatamantul Superior gasiti pe site-ul www.diaspora-stiintifica.ro.