CONNECTOR – eveniment de conectare a organizatiilor cu invatarea nonformala

0

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), prin programul Tineret in Actiune, organizeaza, in perioada 29-30 iunie, CONNECTOR – un eveniment care isi propune sa conecteze organizatii din toate sectoarele implicate sau interesate de invatarea nonformala.

CONNECTOR va aplica principiul “vino cu un prieten al nonformalului” – reprezentanti ai ONG-urilor active in zona nonformalului vor putea veni insotiti de un “prieten al nonformalului” din comunitatea lor. Acest prieten trebuie sa reprezinte o organizatie care este activa sau sprijina invatarea nonformala din alt sector decat cel al ONGurilor. Organizatiile “prietenilor” pot proveni din randul institutiilor de invatamant preuniversitar si universitar, firmelor / companiilor private, institutiilor publice etc. 

CONNECTOR isi propune sa creeze un cadru de interactiune reala prin explorarea resurselor si oportunitatilor de colaborare din diferite sectoare (ONG, business, public etc.) pe care le avem la dispozitie legate de invatarea nonformala si dezvoltarea unui plan de activitati comune in sfera invatarii nonformale plecand de la aceste oportunitati in jurul unor evenimente si idei concrete.

Evenimentul ce va dura doua zile va reuni elemente din ateliere proiective, facilitare grafica si tehnica open space. 

Inscrierea se poate face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe www.tinact.ro pana pe data de 19 iunie.  Criteriile de selectie:

  • experienta practica a organizatiei reprezentate in activitati de invatare nonformala si motivatia candidatului
  • modul in care se intentioneaza sa se foloseasca experienta si conexiunile din cadrul evenimentului
  • colaborarea cu “prietenul” nonformalului 

Cand, unde si ce costuri se acopera?

Programul efectiv de lucru se desfasoara pe parcursul a doua zile: 29 si 30 iunie. Cazarea si masa sunt asigurate din seara zilei de 28 iunie pana in dimineata zilei de 1 iulie si vor fi acoperite de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale prin programul Tineret in Actiune. Transportul va fi acoperit de catre participanti, reprezentand co-finantare.
Evenimentul va avea loc la Predeal, hotel Eden. Pentru identificarea locului pe google maps, click AICI.

follow_stiriong-8179434