Educatia face natia! IMPACT beneficiaza de ajutorul LIDL

0

Lidl a început anul cu o campanie de adunare de fonduri pentru IMPACT în toate cele 204 magazine deschise în România.

IMPACT a fost construit pe baza ideii că oamenii pot iubi şi pot acţiona pentru binele comun şi, mai ales, pentru binele celor care au nevoie de ajutor. – Tineri mai buni, împuterniciţi să transforme comunitatea şi lumea din jurul lor. –  Este ceea ce Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte, iar pentru acest lucru au creat şi IMPACT în 2002. Din Valea Jiului, crescând an de an, IMPACT a ajuns acum în 10 ţări. Inițiativa foloseşte 3 metode fundamentale de lucru: jocuri din sfera educaţiei prin aventură; poveşti pentru a inspira cultivarea valorilor morale; proiecte de serviciu în folosul comunităţii.

Campania se desfășoară până în data de 31 martie prin intermediul unor urne plasate în apropierea caselor de marcat, în care oricine poate depune orice sumă. Banii adunați vor fi folosiți pentru finanțarea proiectelor comunitare propuse de cluburile IMPACT, dar și pentru promovarea învățării prin serviciu în folosul comunității în toate școlile din România.

Implicându-se în comunitate și căutând soluții concrete la probleme reale, tinerii învață lucruri care-i ajută cu adevărat să se pregătească pentru viață.

În fiecare ghiozdan se ascunde un costum de super erou. Să-i ajutăm pe elevi să schimbe România!