Educatie despre lumea intreaga: Conferinta Nationala a Educatiei Globale

0

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile are deosebita placere de a va invita la „Conferinta Nationala a Educatiei Globale: Educatie despre lumea intreaga”, care va avea loc in data de 4 decembrie 2012 la Bucuresti.

Evenimentul are loc in cadrul proiectului “Global Education Without Borders”, finantat de Comisia Europeana prin programul “Non‐State Actors and Local Authorities in Development: Public awareness and education for development in Europe” si care se va finaliza in luna decembrie a acestui an. Proiectul si-a propus sa contribuie la dezvoltarea educatiei globale in tarile din Europa Centrala si de Est (Austria, Grecia, Ungaria, Cehia, Bulgaria si Romania), prin dezvoltarea capacitatii locale sau prin sprijinirea structurilor deja existente in domeniul educatiei globale pe masura nevoilor tarilor implicate, in special in noile state membre ale UE.

Conferinta se adreseaza practicienilor in educatie, cu experienta sau nu in domeniul educatiei globale, cadrelor didactice, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, mediului academic, precum si studentilor.

Agenda preliminara a conferintei poate fi accesata aici. Termenul limita pentru inscriere este 26 noiembrie 2012, ora 16:00, urmand ca rezultatele selectiei sa fie comunicate la data de 28 noiembrie. Formularul de inscriere este disponibil aici.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile aici

Pagina Facebook a evenimentului poate fi accesata la link-ul urmator: http://www.facebook.com/events/506074759417747/