Elevii din Ilfov invitati sa se inscrie in concursul de educatie ecologica Scoala Zero Waste

0

“Scoala Zero Waste” este un concurs national de educatie ecologica si colectare selectiva destinat tuturor scolilor din invatamantul primar si gimnazial din Romania, concurs aflat deja la a patra editie. Perioada de desfasurare a competitiei este 18 Aprilie – 27 Mai.

Pana acum s-au inscris 99 de scoli din 29 de judete.

Scolile din Ilfov care doresc sa intre in competitia pentru marele premiu, reprezentat de o tabla interactiva oferita de partenerul proiectului, Continental, se mai pot inscrie pana Luni 11 Aprilie – detalii despre procedura de inscriere – http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste/

Cei mai implicati elevi vor putea castiga participarea la o Tabara de Eductie Ecologica organizata in luna August la Timisoara, dar si multe alte premii. In plus profesorii coordonatori ai primelor trei scoli castigatoare in Concursul „Scoala Zero Waste” editia 2015 vor primi cate o tableta.

Si in acest an accentul va fi pus pe componenta educationala, elevii fiind incurajati sa organizeze si sa participe la cat mai multe activitati din lista propusa de organizatori. Fiecare activitate realizata aduce un anumit numar de puncte, oferindu-se astfel sanse egale tuturor scolilor participante, indiferent daca sunt de la oras sau de la tara, daca au sau nu multi elevi, sau daca numarul participantilor este mare sau mic.

Organizatorii isi doresc sa rasplateasca eforturile cat mai multor elevi implicati in acest concurs. Pe aceasta cale invita toate companiile care doresc sa se implice si sa acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora si indiferent de judet  sa ia legatura cu organizatorii la [email protected]

Pentru mai multe informatii: Email: [email protected], Site: http://www.ecostuff.ro