Fundatia Noi Orizonturi lanseaza cursul de animator de centre de vacanta

0

Peisaj montan, escalada, curs de franghii la inaltime, orientare cu busola pe traseu montan, curs de prim ajutor, activitati non-formale create si conduse de catre experti ai Fundatiei Noi Orizonturi in domeniul educatiei prin aventura. Este foarte probabil sa nu iti fii imaginat ca poti deveni animator de centre de vacanta intr-un asemenea context provocator, insa anul acesta iti propunem sa iti testezi si sa iti depasesti limitele alaturi de noi. Fundatia Noi Orizonturi organizeaza cursul de animatori centre de vacanta acreditat ANC,  in perioada  18 – 25 Iunie 2014 in statiunea Straja, judetul Hunedoara. Imscrierea se poate face pana in data de 10 mai 2014 pe www.tabara-viata.ro.

De 15 ani Fundatia Noi Orizonturi dezvolta si promoveaza modele de educatie de calitate, iar tabara VIATA este astazi liderul taberelor de educatie prin aventura din Romania. „Cursul de provocare” VIATA a fost proiectat si construit de liderii mondiali in domeniu, Project Adventure din Statele Unite.

„Am vazut cum lucreaza oameni pasionati de ceea ce fac. A fost o bucurie pentru mine sa fiu parte a acestui training, unii dintre traineri putand constitui modele profesionale pentru oricine. Mi-am testat si mi-am depasit limitele iesind din zona mea de confort. Aplic in zona mea profesionala multe dintre lucrurile invatate in cadrul acestui training” a declarat un participant la curs

Iar pentru cei care isi doresc sa exerseze cele invatate la cursul de animator de centre de vacanta oferim oportunitatea de angajare pe perioada verii, in pozitia de animator centre de vacanta in Tabara de educatie prin aventura VIATA in perioada 30 iunie – 30 august 2014.

Inscrierile se pot face pana la data de 10 mai 2014. Pentru mai multe detalii (program, informatii privind angajarea in Tabara de educatie prin aventura VIATA, etc.) si modalitatea de inscriere accesati www.tabara-viata.ro.