Grupul Rompetrol da startul programului de Internship 2011

0

Grupul Rompetrol, prin companiile membre – Rompetrol Rafinare, Rompetrol Petrochemicals si Rominserv, a finalizat procesul de recrutare si selectie a 39 de absolventi de studii medii si superioare din Constanta, Ploiesti, Iasi, Bucuresti si Cluj, pentru programul de internship din acest an. 

Rompetrol Internship ofera tinerilor posibilitatea de a-si completa educatia teoretica cu experienta practica, de a se familiariza cu echipamentele si fluxurile tehnologice ale rafinariei Petromidia. Sub indrumarea specialistilor nostri, cei selectati vor desfasura activitati de o complexitate progresiva, cu sarcini precise si obiective de performanta”, declara Anneliese Anghel, directorul de Resurse Umane al Grupului Rompetrol.

Prima etapa a programului se desfasoara in perioada 01 august – 30 septembrie 2011 si se va incheia cu o evaluare a abilitatilor si cunostintelor tehnice asimilate, in urma careia o parte dintre participanti vor fi selectati pentru urmatorul stadiu al programului de Internship, cu o durata de 6 luni (octombrie 2011 – martie 2012), ce permite  punerea in practica a cunostintelor in cadrul mai multor sectoare din cadrul unitatilor de rafinarie/ petrochimie.

La finalul acestuia, tinerii vor avea sansa de a incepe o cariera de succes in cadrul Grupului Rompetrol. In 2010, din cele 76 de persoane care au participat in cadrul programului de internship 27 au devenit angajati ai companiilor Rompetrol Rafinare, Rompetrol Petrochemicals si Rominserv (contractorul general al Grupului).

Costurile aferente programului de Internship (salarii, cazare, transport) sunt suportate integral de Grupul Rompetrol.

http://www.eventube.ro/curs-job-internship/internship-rompetrol-2011/