Au inceput inscrierile pentru titlul de cel mai bun Student al Anului 2013!

0

Studentul Anului se numara printre primele initiative ale organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte si premiaza, de noua editii pana in prezent, cei mai buni studenti din tara, indemnandu-i sa faca performanta la adevarata lor valoare.

Cea de-a X-a editie vine cu o categorie noua, categoria Drept, care se adauga la cele deja traditionale: Jurnalism si Comunicare, Medicina, Economie si Arhitectura. Competitia se adreseaza tuturor studentilor la facultatile de profil din tara, viitori profesionisti in domeniile lor, care isi doresc si pot sa demonstreze ca pot fi cei mai buni.

Studentii care vor sa intre in cursa pentru distinctia de cel mai bun Student al Anului  pe categoria Drept trebuie sa completeze si sa trimita un formular de inscriere si sa rezolve, pana pe data de 12 mai 2013, tema specifica acestei categorii, propusa de partenerul oficial: KPMG. Atat formularul de inscriere, cat si tema de concurs pot fi descarcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro. Anul acesta, tema de concurs consta in realizarea unui eseu cu subiectul “Propuneti si motivati trei schimbari legislative care sa vina in sprijinul dezvoltarii economice si sociale a Romaniei”. Lucrarile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalitati reprezentative din acest domeniu, din profesori ce predau la marile centre universitare din tara, dar si din reprezentanti ai companiei partenere.

Detinatorii celor mai bune cinci lucrari vor avea ocazia sa participe la un mini-proiect de dezvoltare personala asigurat de Petrom Romania si vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 si premiul de 1500 de euro oferite castigatorului locului intai sau pentru pozitiile doi si trei, premiate cu sumele de 700 de euro, respectiv 500 de euro, toate oferite in cadrul Galei Studentul Anului, evenimentul formal de la sfarsitul lunii mai 2013, care va inchide aceasta competitie.

Grupul KPMG are o retea de 156 de firme in intreaga lume, iar in Romania activeaza din 1994, oferind servicii de Audit, Asistenta fiscala si Consultanta in afaceri pentru organizatii din diverse domenii, atat din sectorul privat, cat si cel public. Unul dintre obiectivele principale ale companiei este implicarea in campanii de responsabilitate sociala si in sustinerea programelor educationale.

Pentru mai multe informatii privitoare la competitie, accesati site-ul: www.studentulanului.ro sau pagina de Facebook a proiectului.

follow_stiriong-9865307