Liceenii se pot inscrie pentru edita Grow 1.0 din 2011

0

Liceenii se pot inscrie pentru edita Grow 1.0 din 2011 pe www.growedu.ro incepand cu data de 19 septembrie, dar nu mai tarziu de 28 octombrie. Participantii vor fi selectati pe baza motivatiei de a participa la program si in functie de competentele de utilizare a limbii engleze.

In cadrul GROW participantii isi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor, o atitudine care-i va sprijini in atingerea obiectivelor personale si isi vor consolida increderea in sine prin provocari practice.

Pentru toamna aceasta, temele explorate in GROW sunt:

Proactivity skills (Proactivitate) –  “Cum sa actionezi chiar acum! “Presentation skills (Abilitati de prezentare)- “Acesta sunt EU” – “Cum sa te prezinti in fata unei multimi”Public Speaking (Abilitatii de prezentare in public) –  “Cum sa realizezi un discurs convingator”Personal Awareness (Constiinta de sine) – ” Cine sunt eu?” – participantii vor beneficia de suport in a se descoperi pe sine si potentialul lor Personal effectiveness I (Eficienta personala I) – “Cum sa iti organizezi timpul si spatiul”Personal effectiveness II (Eficienta personala II) –  “Cum sa organizezi si sa filtrezi doar informatia utila”Project management skills (Abilitatii de management al proiectelor) –  “Cum sa conduci un proiect” – participantii vor fi ghidati de la idee, la planificare, actiune si rezultateRomanian values (Valori romanesti) –  “Care e influenta mostenirii culturale si cum se incadreaza in ansamblul tarilor UE”

Initiativa educationala pilotata in 2010 este o experienta creata de pasiunea tinerilor si expertiza specialistilor in educatie, cu scopul de a ajuta reprezentantii unei generatii sa-si dezvolte abilitati, atitudini si cunostinte, impreuna cu studenti straini veniti in Romania ca voluntari prin intermediul programului de schimb international al organizatiei AIESEC. Pana acum in cadrul GROW au participat 2800 de elevi din 100 de licee care au fost pregatiti de 110 studenti internationali.

In cadrul editiei GROW 0.9, peste 900 de participanti de clasa a 9-a si-au descoperit punctele forte si slabiciunile, au descoperit munca in echipa, ce inseamna managementul de proiect si au inteles specificul valorilor romanesti.