Mobilitatea Urbana pe intelesul tuturor

0

Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ din Romania (OPTAR), Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti (CBB) si ActiveWatch (AW) lanseaza azi al doilea episod din seria “Mobilitatea Urbana pe intelesul tuturor” in cadrul campaniei nationale de constientizare a nevoii si beneficiilor unei infrastructuri care sa permita dezvoltarea durabila a oraselor.

Dupa ce in primul material s-a explicat mecanismul de congestionare a traficului in conditiile largirii benzilor de rulare pentru autoturisme (inducerea traficului), acum sunt prezentate masurile simple aplicate de profesionisti in cazul congestiilor urbane (evaporarea traficului).

Mobilitatea Urbana ep. 2

Materialul este al doilea dintr-o serie de mai multe productii video care fac parte dintr-o campanie nationala de informare  cu privire la mobilitatea urbana durabila. Avand in vedere lipsa de dezbatere pe marginea acestui subiect si preocuparea redusa a autoritatilor pentru o infrastructura in acord cu principiile mobilitatii durabile, OPTAR, CCB si AW si-au asumat informarea si educarea publicului printr-o campanie nationala. 

Mobilitatea Urbana ep. 1