Internship AIESEC: Nu toate lucrurile se invata in scoala!

0

AIESEC Romania invita studentii sa descopere lucruri pe care nu le-au invatat in scoala, prin participarea la un internship platit in stainatate. Sub sloganul ”Nu toate lucrurile se invata in scoala!”, studentii din cele 14 orase in care AIESEC este prezent – Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara – vor avea ocazia sa afle mai multe despre oportunitatile aduse pe piata, adresate exclusiv tinerilor si studentilor si se vor putea inscrie pentru un astfel de program pana in data de 4 august.

Programul Global  Internships se adreseaza studentilor aflati in an terminal sau proaspat absolventi, ce doresc sa castige experienta in domeniul studiat. Programul vizeaza in special persoanele specializate in domenii precum IT, Marketing, Management, Inginerie si Pedagogie, care au cel putin o experienta de lucru anterioara, fie pe durata scurta sau lunga. Durata minima a unui astfel de stagiu de practica este de 3 luni, iar cea maxima de 18 luni, iar aplicantii au libertatea de a-si singuri destinatia.

Pornind de la mesajul central pe care AIESEC incearca sa il transmita studentilor in tara, se pot regasi ilustratii ce contin invataturi ale oricarei persoane plecate in strainatate, prin programul de internship-uri platite, in diverse cafenele sau restaurante locale din cele 14 orase mentionate anterior. Tinerii isi pot face o fotografie langa acele ilustratii, pe care daca o posteaza pe facebook cu hashtag-ul #vreausaplec #AIESECRomania sunt considerati aplicanti ai acestui program.

Pentru mai multe detalii accesati pagina de Facebook.