S-au deschis aplicatiile pentru competitia “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-2025682

eventubebig-9033783

Data: 4-11-2010

Liga Studentilor Romani din Strainatate anunta deschiderea aplicatiilor pentru competitia anului: “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”.

Premiile LSRS vor fi acordate dupa cum urmeaza:

Studentul Roman al Anului din America: Nivel licenta si Nivel post-universitar (masterat, doctorat)

Studentul Roman al Anului din Europa: Nivel licenta si Nivel post-universitar (masterat, doctorat)

Studentul Roman Erasmus al Anului

Candidatul trebuie sa aiba in vedere aceste criterii in momentul trimiterii aplicatiei de inscriere. Organizatorii isi rezerva dreptul de a elimina din concurs inscrierile care nu corespund urmatoarelor criterii de eligibilitate:

–          Sunt eligibili studentii romani din toate ciclurile universitare, care au studiat in anul 2009/2010 la universitati din strainatate, inclusiv cei care au absolvit in anul 2010.

–          Pentru Studentul Roman Erasmus al Anului sunt eligibili studentii care au beneficiat de o mobilitate de studiu Erasmus pe intreg anul universitar 2009/2010.

Dosarul tau de aplicatie poate fi trimis pana pe 1 decembrie pe adresa de e-mail: [email protected]

Fiecare aplicatie acceptata intra automat si in competitia pentru marele premiu: Studentul Roman al Anului din Strainatate.

In dosar vor fi incluse: un CV in format european in limba romana si un scurt eseu sub forma de scrisoare de intentie de maxim 250 de cuvinte, in limba romana, prin care sa se raspunda la intrebarea: “Ce te determina sa aplici pentru Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate ?”

Competitia va premia cei mai buni studenti romani din strainatate din anul academic 2009/2010. Pentru Studentul Roman Erasmus al Anului sunt eligibili studentii care au beneficiat de o mobilitate de studiu Erasmus pe intreg anul universitar 2009/2010.

Sursa: granturi.ro

Grupul Rompetrol da startul programului de Internship 2011 Fundatia LEADERS da startul programului de educatie experientiala – LEADERS Academy 3 Fundatia Dinu Patriciu a publicat numele bursierilor pentru anul scolar si universitar 2011-2012 Laboratorul de educatie nonformala la a treia editie Rezultate selectie curs “Dezvoltarea abilitatilor de viata ale elevilor” Au inceput inscrierile pentru School for Startups Romania 2012 De vorba cu specialistii in dezvoltarea abilitatilor de viata ale elevilor UNICEF a lansat studiul: “O scoala pentru toti? Accesul copiilor romi la o educatie de calitate” Este timpul pentru ACTziune! YouthBank Bucuresti a finantat 12 proiecte propuse de liceeni

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-5821096