Sari peste hotare cu AIESEC!

0

Vrei sa ai parte de o experienta frumoasa in vara aceasta , care sa aiba un impact pozitiv in viata ta? AIESEC a inceput perioada de promovare a proiectului Global Citizen. Prin intermediul acestui program ai ocazia sa pleci in schimb de experienta timp de cateva saptamani, in oricare luna a sezonului estival, intr-una din tarile disponibile pentru voluntariat, cum ar fi: Africa, Brazilia, India, China, Egipt, Polonia, Cehia, Serbia sau Ucraina.

Programul Global Citizen este o experienta care schimba vieti, deoarece aduce studentilor puternice provocari, punandu-i in contextul de a-si lua un rol in dezvoltarea sociala globala si comunitara, si in acelasi timp ii provoaca la o altfel de conceptie. De asemena, prin aceasta experienta te dezvolti atat din punct de vedere profesional, pentru ca vei contribui la dezvoltarea comunitatii in care vei lucra, dar si personal, deoarece  iti vei petrece timpul alaturi de oameni interesanti care iti vor impartasi din ideile lor.

Asadar, daca esti student sau tocmai ai absolvit facultatea  si ai pana in 30 de ani,  alege domeniul in care vrei sa dobandesti experienta practica si aplica pentru acest tip de internship pana in 9 iunie, pe www.myaiesec.ro.

Mai jos puteti citi marturisirea Timeei , una dintre fetele care a plecat prin acest program :

“Inainte de a pleca in internship am crezut ca life-changing e ceva truc de a capta atentia oamenilor. Apoi am ajuns in Cehia, Brno si mi-am dat seama ca nici pe departe nu e gluma. Am mers in timpul scolii, inainte sa implinesc 20 de ani. Am avut curajul sa fac acest lucru, ca sa vad unde imi sunt limitele si daca pot sa ma infrunt cu scoala. De altfel, am pornit singura in lume am invatat ca cel mai important e sa am incredere in fortele mele proprii ca daca eu nu am incredere in mine, atunci nici altii nu vor face acest lucru. Am inceput sa imi apreciez familia, fiind departe de ei, dar si prietenii, care m-au ajutat extrem de mult si la pregatire si dupa ce am venit inapoi ,sa intru in ritmul de acasa. Am cunoscut oameni noi din toate colturile lumii si e cel mai tare lucru,deoarece ador diversitatea culturala. Pe langa acestea, mi-am facut prieteni de peste mari si tari (prietenii pe viata), mi-am dezvoltat cunostintele de limba engleza si public speaking, am experimentat cum e sa fii un fel de profesor (prezentam la licee), am vazut din perspectiva profesorilor toata experienta cu educarea tinerilor si am realizat cat poate fi de obositor si ca necesita foarte mult efort si energie, la fel si cunostinte si rabdare.”

follow_stiriong-8727105