Serile Masteratelor SNSPA – eveniment destinat studentilor si absolventilor interesati sa-si continue studiile cu un program de masterat

0

In perioada 22-25 aprilie 2013, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) organizeaza „Serile Masteratelor SNSPA”, eveniment destinat studentilor si absolventilor interesati sa-si continue studiile cu un program de masterat.  In fiecare “Seara a Masteratelor”, vor fi prezentate programele de masterat din cadrul SNSPA, oportunitatile profesionale pe care le ofera, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar reprezentantii  facultatilor si departamentelor SNSPA vor raspunde la toate intrebarile venite din partea viitorilor candidati.

„Serile Masteratelor SNSPA”, un proiect initiat de Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala al SNSPA, vor avea loc la sediul SNSPA (Str. Povernei, nr. 6, sector 1), in Amfiteatrul 12, conform urmatorului program:

Luni, 22 aprilie, ora 17:00: Seara Masteratelor Facultatii de Stiinte Politice

Marti, 23 aprilie, ora 18:00: Seara Masteratelor Departamentului de Relatii Internationale si Integrare Europeana

Miercuri, 24 aprilie, ora 18:00: Seara Masteratelor Facultatii de Administratie Publica

Joi, 25 aprilie, ora 17:00: Seara Masteratelor Facultatii de Comunicare si Relatii Publice

Prin intermediul unui portofoliu extrem de bogat al studiilor universitare de masterat, SNSPA ofera o temelie solida formarii profesionale a absolventilor de licenta prin cele 31 de programe de masterat in domenii precum: stiinte politice, stiinte ale comunicarii, sociologie, stiinte administrative, relatii internationale. SNSPA isi propune sa devina un furnizor de competente de guvernare astfel incât, in urmatorii ani, sa-si dezvolte capacitatea de a avea absolventi de elita care sa contribuie la guvernarea responsabila a României si a Uniunii Europene.

Lista programelor de masterat

follow_stiriong-1953885